ροή ειδήσεων

Περιφέρεια Ν.Αιγαίου: 5 στοχευμένες δράσεις προβολής

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έλαβε αποφάσεις για την πραγματοποίηση πέντε στοχευμένων δράσεων προβολής. Ειδικότερα:

1) Ενέκρινε τη συμμετοχή της στη φιλοξενία στο νησί της Αστυπάλαιαςεκπροσώπων ταξιδιωτικών γραφείων, δημοσιογράφων και bloggers από την Ευρώπη και τη Βραζιλία στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου.

2) Ενέκρινε τη συμμετοχή της στη διοργάνωση ταξιδίου για την μεταφορά και φιλοξενία στην Κω περίπου 20 δημοσιογράφων και 150 ταξιδιωτικών πρακτόρων από τη Πολωνία τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου.

3) Ενέκρινε τη συμμετοχή της στη διοργάνωση ταξιδίου μίας δημοσιογράφου και ενός φωτογράφου του ιταλικού ταξιδιωτικού περιοδικού Bell΄ Εuropa οι οποίοι θα μεταβούν στη Λέρο και την Πάτμο τον Μάιο. Το περιοδικό θα έχει δωδεκασέλιδο αφιέρωμα για τη Λέρο και τη Πάτμο στο τεύχος Ιουλίου.

4) Ενέκρινε τη συμμετοχή της στη διοργάνωση ταξιδιού για τη φιλοξενία στη Ρόδοπερίπου 15 Ρώσων δημοσιογράφων στο πλαίσιο του έτους ελληνορωσικής φιλίας 2016 με σκοπό την ανάδειξη της Ρόδου ως θρησκευτικού προορισμού. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες των εορτών του Πάσχα μεταξύ 20 Απριλίου και 8 Μαΐου.

5) Ενέκρινε τη διαφημιστική καταχώρηση της Περιφέρειας στο περιοδικό της Αυστρίας UG – Unsere Generation το οποίο απευθύνεται σε Αυστριακούς τρίτης ηλικίας οι οποίοι τα δύο τελευταία χρόνια επισκέπτονται μαζικά το νησί της Ρόδου σε περιόδους μη αιχμής συμβάλλοντας ουσιαστικά στις προσπάθειες επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *