ροή ειδήσεων

Χοντρό «πέσιμο» της Aegean στην Ryanair


«Χωρίς να λάβει ποτέ έκπτωση από το σπατόσημο, έστω και ενός ευρώ, αναπτύχθηκε η Aegean
από 1 εκατ. επιβάτες σε σχεδόν 12 εκατ. επιβάτες και από δύο σε 150 προορισμούς. Λειτουργούμε από όλα σχεδόν τα αεροδρόμια και για όλο τον χρόνο!», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Aegean Ευτύχης Βασιλάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του εμπορικού διευθυντή τις Ryanair, ότι θα διακόψει κατά δυο μήνες νωρίτερα το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της στη χώρα μας.
«Δεκάδες φορές έχουμε δηλώσει ότι η ανταγωνιστικότητα των χρεώσεων και της λειτουργίας των αεροδρομίων και των υποδομών είναι κρίσιμη για την ανάπτυξη. Ειδικά το αεροδρόμιο της Αθήνας με εξαιρετική υποδομή και λειτουργία, έχει εξαιρετικά υψηλό κόστος, για τους επιβάτες και τις αεροπορικές εταιρείες, γιατί η σύμβαση παραχώρησης έχει μικρή διάρκεια.
Η πρόσφατη υπογραφή συμφωνίας με την Fraport για 50 χρόνια για τα περιφερειακά αεροδρόμια, έδειξε ότι οι επενδύσεις και το τίμημα για το δημόσιο μπορεί να συμβαδίσει με διατήρηση χαμηλών χρεώσεων. Το ίδιο πρέπει να γίνει με την παράταση για την Αθήνα που τώρα ξεκινά να συζητά η κυβέρνηση με τους Καναδούς μετόχους.
Περισσότερος χρόνος στις συμβάσεις παραχώρησης, σημαίνει χαμηλότερες χρεώσεις για τους επιβάτες και τις αεροπορικές και χρεώσεις πιο κοντά στην Κωνσταντινούπολη και στην Βαρκελώνη, τους βασικούς μας ανταγωνιστές. Αυτή είναι η λύση για ανάπτυξη! Και φυσικά έχει σημασία και οι χρεώσεις στα αεροδρόμια να είναι χαμηλότερες το χειμώνα για να αμβλυνθεί η εποχικότητα. Όλοι οι φορείς του τουρισμού και η Aegean πληρώνουμε χρόνια τώρα το τίμημα της μικρής σαιζόν.
Ανταγωνιστικές χαμηλότερες χρεώσεις για όλους, τους πλέον των 100 αερομεταφορέων που δραστηριοποιούνται στην χώρα, χωρίς διακρίσεις» επισημαίνει στη δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της Aegean.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/4/16 16:19

    Εύχομαι να μην εγκαταλείψει η Ryanair την ελληνική αγορά γιατί τότε τα κοράκια της Aegean θα έχουν πετύχει τον στόχο τους το μονοπώλιο......Για να ταξιδέψει κάποιος θα πρέπει να πληρώσει μια περιουσία στα αεροπορικά εισιτήρια.. Γι αυτό άλλωστε δεν έκλεισαν και την Ολυμπιακή τα αξιότιμα στελέχοι της αεροπορίας Αιγαίου:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/16 17:32

      Τι πινεις ρε φιλε?Στα κομματια να παει και η Ryanair και ο καθε καριολης που νομιζει οτι μπορει να εκβιαζει χωρες.Ενας θα φυγει δεκα θα τρεξουν να παρουν την θεση του.Ελλαδα ειναι εδω με εκατομμυρια επισκεπτες.Οσο για την Ολυμπιακη ,ενα καρκινωμα ηταν γεματο με ρουσφετια και "ημετερους" που πιναν το αιμα μας σαν ολους τους δημοσιους υπαλληλους χωρις να προσφερουν τιποτα.Κατι σαν ΕΡΤ μερια αν δεν το καταλαβαινεις.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/4/16 17:53

    aegean με κλειστα ματια και ας πληρώνω τα διπλα με τους τσαμπατσιδες ιρλανδους που στελνουν τα αεροπλανα τσιμα τσιμα στα καυσιμα και εαν τυχη κατι τρεχα γύρευε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/4/16 10:23

    Aegean και θα πληρώνεις τα τρίδιπλα θα κάνεις να δεις αεροπορικό ταξίδι καμια δεκαετία εκτός εαν δουλεύεις για την αεροπορία αιγαίου και κάνεις ταξιδάκια τζάμπα.....Όσο για την Ολυμπιακή για την δημόσια σωστά μιλάτε όμως ξεχάσατε την ιδιωτική Ολυμπιακή του εθνοσωτήρα Βγενόπουλου που έκανε την κομπίνα αγόρασε την εταιρεία για τον κύριο κύριο Βασιλάκη με σκοπό να γίνει η ΑEGEAN μονοπώλιο και να πουλάει όσο θέλει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *