ροή ειδήσεων

Σπουδαία κίνηση από τον Σιδηρόπουλο!


Στην οικογένεια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» εντάχθηκε και ο κ. Αναστάσιος Σιδηρόπουλος! Ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής ποδοσφαίρου, από τους καλύτερους της παγκόσμιας διαιτητικής κοινότητας, δήλωσε «παρών» στο κάλεσμα του Συλλόγου κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του 3ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Ρόδου στις 17 Απριλίου 2016.
Ο κ. Σιδηρόπουλος επισκέφθηκε το περίπτερο του Συλλόγου στην πλατεία Δημαρχείου Ρόδου, κι αφού ενημερώθηκε, προχώρησε στην εγγραφή του, ενώ αμέσως μετά έδωσε δείγμα σαν εθελοντής δότης μυελού των οστών!
Συγκεκριμένα, έδωσε λίγο από το σάλιο του και έτσι έγινε υποψήφιος να βοηθήσει έναν συνάνθρωπο μας, η ζωή του οποίου απειλείται από τη νόσο!
Το ζητούμενο στη συνέχεια είναι ο μυελός των οστών του ατόμου που τον έχει ανάγκη, να έχει την ίδια «ιστική ταυτότητα» με αυτή του δότη κ. Σιδηρόπουλου, δηλαδή να υπάρχει ιστοσυμβατότητα.
Η διοίκηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» εύχεται υγεία και επιτυχίες στον κ. Σιδηρόπουλο, με την ελπίδα ότι και μέσα από την ανθρώπινη ευαισθησία του θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση στην τοπική μας κοινωνία.



news12.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *