ροή ειδήσεων

Ορίστηκαν οι θέσεις των μικροπωλητών στην πόλη


Χθες 11-4-2016 έγινε η έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δ.Κ. Ρόδου με κύριο θέμα συζήτησης την χωροθέτηση θέσεων για την άσκηση δραστηριότητας μικροπωλητών στον κ.χ. της πλατείας Πατρ. Αλεξανδρείας Χριστοφόρου – Πύργου Αγ. Πέτρου και μερική τροποποίηση της περσινής απόφασης που αφορά στο ίδιο θέμα.

Λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της Δ/νσης Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων, τον κανονισμό λειτουργίας υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για μικροπωλητές και τις τοποθετήσεις των ενδιαφερομένων μικροπωλητών, το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα θετικά υπέρ της χωροθέτησης 23 νέων θέσεων στο βάθος της πλατείας.

Επίσης, η πλατεία Ναυάρχου Ιωαννίδη αδειάζει από μικροπωλητές γιατί στόχος μας εκεί είναι η ανάπλαση και ένας χώρος ελεγχόμενου παρκινγκ.

Τέλος επειδή πολύς λόγος γίνεται για τις εθελοντικές δράσεις που στηρίζει η Δημοτική Αρχή από την αρχή της θητείας της, εμείς σαν Δημοτική Κοινότητα της πόλεως Ρόδου θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και θα επιβραβεύουμε όλες τις δράσεις εθελοντισμού που λαμβάνουν χώρα στην Ρόδο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *