ροή ειδήσεων

Ο γάμος του... καραγκιόζη: Πολιτικός «αρραβώνας» ανάμεσα σε κλεφτοΠασόκ και Μπομπολικό Ποτάμι!


Η απελπισία, η απόγνωση και η αίσθηση της πολιτικής απομόνωσης από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού φαίνεται ότι οδηγεί σε πολιτικό «αρραβώνα» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού.

Έτσι, λοιπόν... Γεννηματά και Θεοδωράκης αποφάσισαν την σύσταση κοινής επιτροπής από στελέχη του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, που θα αναλάβει να καταρτίσει το πλαίσιο του «γάμου» σε ενιαίο κόμμα, με το οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές.

Η πόλωση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. απειλεί με εξαφάνιση τα δύο κόμματα της Κεντροαριστεράς και, υπό αυτό το πρίσμα, περάστηκαν οι… βέρες.

Σε περίπτωση μάλιστα δημιουργίας νέου κόμματος, αυτό θα ανοίξει τον δρόμο για τη διαγραφή (!) των χρεών του ΠΑΣΟΚ, ύψους 110.000.000 ευρώ, αφού θα εκδοθεί νέος ΑΦΜ.

Βεβαίως, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα για τα ευρισκόμενα σε πολύ δύσκολη θέση αυτά κόμματα, καθώς θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξουν απώλειες στελεχών τα οποία δεν θα συμφωνήσουν με αυτή την σύζευξη.

Από την πλευρά του Ποταμιού, κάποια στελέχη, όπως ο Χάρης Θεοχάρης και ο Ασημάκης Φωτήλας, θεωρούν μάλλον καλύτερη τη σύμπραξη με τη Ν.Δ., ενώ η διεύρυνση του χώρου με την ένταξη στο σχήμα του Γιώργου Παπανδρέου θα προκαλούσε την αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος βλέπει με καχυποψία τις κινήσεις της Φώφης Γεννηματά.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θεωρεί αυτή τη σύμπραξη ως μια καλή ευκαιρία για να απαλλαγεί από τα βαρίδια του παρελθόντος.

Είναι ολοφάνερο ότι τόσο η Γεννηματά όσο και ο Θεοδωράκης έχουν αντιληφθεί ότι ακόμη και η είσοδός τους στην επόμενη Βουλή δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη (ειδικά ο Θεοδωράκης πρέπει να θεωρεί κάτι παραπάνω από σίγουρο την εκλογική συντριβή του μορφώματος του), γι΄ αυτό επιχειρούν να σώσουν την παρτίδα μαζεύοντας τα υπολείμματά τους.

Μπορεί κάποιοι αιθεροβάμονες να κάνουν όνειρα θερινής νυκτός για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στις ερχόμενες εκλογές, η πραγματικότητα όμως διαψεύδει άμεσα αυτές τις φρούδες ελπίδες, μετατρέποντας αυτή την «συμφωνία» απλώς σε προσπάθεια εισόδου και στη νέα Βουλή, έστω και οριακά.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/4/16 13:51

    Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟΥ ΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΏΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΆ ΧΡΩΣΤΟΎΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι!!!! Το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ με το απελπισμένο ποτάμι που το πήρε το ποτάμι και ο ποταμός και χάνεται ... πνίγεται και κρατιέται από τα μαλιά του για να μην βουλιάξει!!!! ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *