ροή ειδήσεων

Ρόδος: Τέλος του μήνα θα ανοίξουν τα περισσότερα ξενοδοχεία


Από τις 20 έως 27 Απριλίου 2016 αναμένεται να ανοίξουν τα περισσότερα ξενοδοχεία της Ρόδου, τα οποία δεν λειτούργησαν με την έναρξη της τουριστικής σεζόν (δηλαδή τέλη Μαρτίου), σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Τις τελευταίες μέρες άρχισαν να λειτουργούν τα μικρά ξενοδοχεία στην πόλη της Ρόδου, στην περιοχή των Κολυμπίων και του Φαληρακίου και λιγότερο στην Ιξιά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η τουριστική περίοδος φέτος θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής, καθώς αυτό το διάστημα η εικόνα δεν έχει αλλάξει θεαματικά».

Μεταξύ άλλων, οι επιχειρηματίες τουριστικού κλάδου της Ρόδου αναφέρουν ότι «η κατάσταση φέτος θα είναι ρευστή λόγω των χαρακτηριστικών που υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο στην τουριστική βιομηχανία, ενώ παράλληλα παραδέχονται ότι το ξεκίνημα, κυρίως μέχρι και το Μάιο, θα είναι προβληματικό».

Αξιζει να σημειωθεί ότι πολλοί ιδιοκτήτες ξενοδοχείων πιέζονται να προχωρήσουν σε προσφορές ακόμα και για το μήνα Ιούνιο, όπως έπραξαν και τους προηγούμενους μήνες. Οι ξενοδόχοι πάντως προσβλέπουν φέτος σε μεγάλο βαθμό στους αναποφάσιστους που καταλαμβάνουν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *