ροή ειδήσεων

Ταμουρίδης: «Σημαντική υπόθεση για την Ελλάδα το Παγκόσμιο Ποδηλασίας ερασιτεχνών της Ρόδου»


Την σημαντική αξία που έχει για τη χώρα μας και την ελληνική ποδηλασία το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Ερασιτεχνών
με την επωνυμία «UCI Gran Fondo Roads Tour» υπογράμμισε ο Γιάννης Ταμουρίδης.


Ο μοναδικός Έλληνας ποδηλάτης δρόμου που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Ολυμπιάδα του Ρίο, αποθεώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Ερασιτεχνών, που θα γίνει στη Ρόδο από τις 22 έως τις 24 Απριλίου με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 24 χώρες.

Ο 36χρονος Έλληνας ποδηλάτης, που έχει προκριθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Λονδίνο 2012 – Ρίο 2016) και έχει δώσει στη χώρα μας τις μεγαλύτερες διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις ποδηλασίας δρόμου, μιλώντας για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας ερασιτεχνών της Ρόδου δήλωσε:

«Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιας εμβέλειας αγώνες στη χώρα μας και ειδικότερα στο νησί της Ρόδου, όπου η τοπική κοινωνία έχει υποδεχτεί στο παρελθόν τους ποδηλάτες με μεγάλη θέρμη.
Εύχομαι στον πρώην Ομοσπονδιακό προπονητή μου Γιώργο Λεβεντάκη (σ.σ. διευθυντής αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου) να διοργανώνει πάντα με επιτυχία τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες».

Διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και η Sports Tours Hellas με συνδιοργανωτή το σωματείο «Απόλλων Τριαθλον Κλαμπ» και την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του ΔΟΠΑΡ. Ο 63χρονος βετεράνος πρωταθλητής Παντελής Μανίκαρος θα τρέξει στο «UCI Gran Fondo Roads Tour».

Ο 63χρονος Ρόδιος βετεράνος πρωταθλητής Παντελής Μανίκαρος θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Ερασιτεχνών της Ρόδου. Ο παλαίμαχος άσος του Διαγόρα, ο οποίος έχει κερδίσει στο παρελθόν αγώνες ποδηλασίας στην πίστα και στο δρόμο και έχει κατακτήσει μετάλλια και πρωτιές σε βαλκανικούς, μεσογειακούς αγώνες και Πανελλήνια πρωταθλήματα μιλά για τη συμμετοχή του στο «UCI Gran Fondo Roads Tour», που γίνεται στη γενέτειρά του:
«Είναι μεγάλη τιμή για τη Ρόδο να διεξάγονται εδώ αγώνες τόσο υψηλών προδιαγραφών. Πρόκειται για σπουδαία διοργάνωση. Προσωπικά προπονούμαι καθημερινά για να τιμήσω τη Ρόδο και τη φανέλα του Διαγόρα με την οποία γνώρισα μεγάλες επιτυχίες. Θα αγωνιστώ στο χρονόμετρο της Παρασκευής και τον αγώνα αντοχής 113 χιλιομέτρων της Κυριακής».

Την Τετάρτη 20/4 η συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση

Η οργανωτική επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδηλασίας ερασιτεχνών της Ρόδου, που αρχίζει την προσεχή Παρασκευή 22 Απριλίου, θα παραθέσει την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 12:00 συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Gran Hotel».
Οι αγώνες θα γίνουν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού και την αιγίδα και ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *