ροή ειδήσεων

Κινητοποιήθηκαν δεκάδες φιλόζωοι για έναν σκύλο παρατημένο σε αυτοκίνητο


Την Κυριακή σε κεντρικό σημείο της Ρόδου...


Την κινητοποίηση δεκάδων φιλόζωων προκάλεσε η αδιαφορία ιδιοκτήτη σκύλου που το άφησε σχεδόν ολόκληρη ημέρα κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς νερό και φαγητό, σε κεντρικό δρόμο της πόλης της Ρόδου!

Η κινητοποίηση, ξεκίνησε από το facebook, όταν συμπολίτισσά μας, φιλόζωη, ανάρτησε σε φιλοζωική ομάδα την Κυριακή, στοιχεία για ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν επι ώρες, κλαίγοντας, ένα ημίαιμο σκυλί, ζητώντας μάλιστα συμβουλές για το τι θα μπορούσε να κάνει.

Για αρκετές ώρες, συμπολίτες μας συμβούλευαν τη φιλόζωη που ανήρτησε τα στοιχεία, ενώ τελικά, και μετά από την αδιαφορία της αστυνομίας την οποία κάλεσαν αρκετοί απο αυτούς χωρίς αποτέλεσμα, βρέθηκαν αργά το βράδυ στο σημείο που βρισκόταν κλεισμένος ο σκύλος, μια ομάδα εθελοντών, οι οποίοι τον τάισαν και του έδωσαν νερό.

Ο σκύλος, από τις μαρτυρίες των φιλόζωων που βρέθηκαν στο σημείο, γάβγιζε και έκλαιγε όλη μέρα, ενώ φαινόταν αρκετά τρομαγμένος.

Αργά το βράδυ, σύμφωνα με τις πληροφορίες της "Ροδιακής", ο ιδιοκτήτης του σκύλου επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, χωρίς να δώσει πολλές εξηγήσεις στους φιλόζωους που ήταν συγκεντρωμένοι γύρω από το όχημα, και έφυγε.

Αρκετοί από αυτούς, πρόκειται να συμβουλευτούν δικηγόρο ούτως ώστε να καταφέρουν να πάρουν την επιμέλεια από τον ιδιοκτήτη και να βρεθεί ο σκύλος σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Από τον/την Anastasia Tiniou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/4/16 18:40

    ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑΙΣΑΝ Κ ΕΔΩΣΑΝ ΝΕΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΕ ΓΙΑ ΩΡΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΥΛΟ? ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ???? ΕΝΑ ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΣ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ? ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ? ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ. Κ ΝΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ, ΣΗΜΑΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΠΛΑ ΒΟΥΤΗΧΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, Η ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΟΧΙ FB ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *