ροή ειδήσεων

Ανάστατοι είναι οι γονείς του Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής από το ατύχημα που έγινε σε διάβαση μαθητών!

Το τροχαίο ατύχημα που έγινε χθες σε διάβαση μαθητών, μ΄ αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο παιδιά της Ε΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής, προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, αναστάτωση αλλά και έντονο προβληματισμό σ΄ όλους σχεδόν τους γονείς!


Και βέβαια ο απόλυτα δικαιολογημένος προβληματισμός τους έχει να κάνει με την διαπίστωση, ότι δεν μπορούν πλέον να αισθάνονται σίγουροι καθώς οι κίνδυνοι παραμονεύουν, και πως το «κακό» μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή!


Μάλιστα, κάποιοι από τους γονείς δείχνουν αποφασισμένοι να προσφύγουν ακόμη και στον Εισαγγελέα και να ζητήσουν την παρέμβασή του για την αδιαφορία των υπευθύνων να πάρουν μέτρα τα οποία θα προστατεύουν τα παιδιά τους από κάθε κίνδυνο!

Πάντως, από την πλευρά του το Τοπικό Συμβούλιο Κρεμαστής υπενθυμίζει τις κατά καιρούς συνεχείς ενοχλήσεις που έχει κάνει προς τους αρμόδιους περιμένοντας φυσικά την λήψη μέτρων ακόμη και την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών!


Σε κάθε περίπτωση, τα μέτρα είναι επιτακτική ανάγκη να παρθούν και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν!

Όσον αφορά τα δύο παιδιά, που πραγματικά "είχαν άγιο κοντά τους", έγινε γνωστό πως αύριο θα πάρουν εξιτήριο από το Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν, καθώς, ευτυχώς, το ένα απ΄ αυτά δεν έχει τραυματιστεί ενώ στο άλλο έχει τοποθετηθεί νάρθηκας στο πόδι του!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *