ροή ειδήσεων

Βρυξέλλες: Συνελήφθη ο ύποπτος τρομοκράτης με το καπέλο


Στην σύλληψη ενός υπόπτου τρομοκράτη προχώρησαν σήμερα οι Βελγικές αρχές για σύνδεση με τον Σαλάχ Αμπτσλάμ και τις επιθέσεις στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με το κρατικό φλαμανδικό δίκτυο VRT, ο ύποπτος ονομάζεται Μοχάμεντ Αμπρινί και πιθανότατα είναι ο "τρομοκράτης με το καπέλο" που καταζητείτο από τις 22 Μαρτίου, μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών.

Ο Αμπρινί είχε περιληφθεί στον κατάλογο των πλέον καταζητούμενων προσώπων στην Ευρώπη αφότου εντοπίστηκε σε ένα αυτοκίνητο μαζί με τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ δύο ημέρες πριν από τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο εισαγγελέας του Βελγίου ανακοίνωσε ότι έγιναν πολλές συλλήψεις υπόπτων για σχέση με την τρομοκρατία, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Εχθές, οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τον τρίτο ύποπτο τρομοκράτη του αεροδρομίου να απομακρύνεται από τον τόπο της επίθεσης και ζητούσε τη βοήθεια των πολιτών σχετικά με το ποια κατεύθυνση μπορεί να ακολούθησε όταν έφυγε από το αεροδρόμιο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *