ροή ειδήσεων

Εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τα άρματα κρεμούν τα τσουτσέκια τα νταούλια


Από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Ανδρέα Παπανδρέου, στην Φώφη και τον Ποτάμη.



Με όλα τα στραβά τους και τα μεγάλα τους λάθη, Καραμανλής και Ανδρέας, κράτησαν εθνικές γραμμές τόσο σε θέματα εθνικής κυριαρχίας όσο και στις διεκδικήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μπορεί ο Καραμανλής να είχε σοβαρές προσωπικές διαφορές με τον Ανδρέα, στην κρίση του 1987 όμως κράτησε υπεύθυνη εθνική στάση στηρίζοντας τον τότε πρωθυπουργό. Στην διεκδίκηση των κοινοτικών ενισχύσεων, ο Καραμανλής ήταν οπαραστάτης του Ανδρέα ακόμα και όταν ο τελευταίος έπαιξε το χαρτί του Βέτο απέναντι στους εταίρους. Όσο για το θέμα των Σκοπίων, εκεί φάνηκαν οι προσωπικότητες αυτιών των ανδρών:




Και βγαίνουν σήμερα τα απολειφάδια, τα κατάλοιπα της ιστορίας, τα απόβλητα της πολιτικής, προσπαθώντας να ακυρώσουν την εθνική πολιτική αυτών των ανδρών.
Απο τον Καραμανλή και τον Ανδρέα, στην Φώφη, τον Αμυρά και την Ρεπούση.
Ας αναλάβουμε και εμείς ως λαός, τις ευθύνες μας.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/4/16 10:28

    Ε οχι και καπετανιος ο τριανταφυλλιδης .ενας αχρηστος καιροσκοπος ηταν που ανεβηκε στην πολιτικη σκηνη μεσα απο περιργα κυκλωματα και το κρεβατι του ευταξια .Απων απο καθε εθνικο προσκλητηριο ,με υποπτες επαφες κατα την καταχη που βασει αυτων τον μπαγλαρωσαν οι συμαχοι για ενα εξαμηνο στην συρια ,και επεστρεψε στην ελλαδα οταν μετα απο την επιστροφη της εξοριστης κυβερνησης ,ενας ριψασπις χωρις αρχες χωρις πιστευω και χωρις ενστερνισμενη ιδεολογια .(ΡΟΔΙΟΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/5/16 09:26

    συμφωνώ ότι είναι απολειφάδια και σκατά η Φώφη και ο ποτάμις αλλά όχι και ηγέτες ο Καραμανλής και ο Ανδρέας που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ με 100 εκατομύρια δολλάρια της CIA . Όσο για τισ δηλώσεις του Καραμανλή ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική αυτά είναι για τους ανόητους . Οι ηγέτες κάνουν έργα στην εξωτερική τους πολιτική και όχι δηλώσεις στο εσωτερικό τους . Δηλώσεις και δάκρια έχω και εγώ , αποτέλεσμα ποιός έχει ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/5/16 17:22

    Συνεργάτες των Ναζί ήταν πολλοί πολιτικοί μας που μας το παίζουν τώρα εθνοπατέρες σύμφωνα με αρχεία της γκεστάπο και μάλιστα άφησαν ελέυθερους και ναζί εγκληματίες πολέμου που έγιναν αργότερα και συνεργάτες της κυβέρνησης!!!! Αλλά αυτά δεν τα βγάζουν στην φόρα για τους "μεγάλους" που λέτε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/5/16 17:25

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ, ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ ,ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ, ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΟΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ,ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΨΕΥΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ,ΑΝΔΡΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ .ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΘΝΑΡΧΕΣ .ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΝ ΨΥΧΑΝΟΜΑΛΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΤΑΛΜΕΝΟ ΑΝΤΡΕΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΞΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΟΙ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΣΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ...ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/5/16 17:33

    Τωρα καπετανιος και ο κωστικος απο το κιουπκιο΄ι΄ ο ομοκρεβατος του ευταξια καπετανιος ; χουχουχου τι αλο θα μας πουν ,χουχουχου,αυτο ειναι ποιο καλο και απο αυτο με τον τοτο χοχοχοχο *ΑΚΡΙΤΑΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *