ροή ειδήσεων

Πέθανε ο τελευταίος "μπαρμπέρης" της Κρεμαστής


Είχε "συνδέσει" το όνομά του με το Νοσοκομείο της Ρόδου

Πέθανε σε ηλικία 96 χρόνων, και κηδεύεται σήμερα, στη γενέτειρά του, στην Κρεμαστή, ένας άνθρωπος που, στη διάρκεια της ζωής του, είχε καταφέρει να "συνδέσει" το όνομά του με το Νοσοκομείο της Ρόδου!

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για τον κουρέα Κωστή Παπακωνσταντίνου, που με τη δουλειά του, (που τόσο πολύ υπεραγαπούσε), είχε γίνει γνωστός σ΄ όλο το νησί μας.


Συγκεκριμένα, ο Κωστής, (όπως τον φώναζαν οι συγχωριανοί του), κουρέας στο επάγγελμα, συνεργαζόταν με το Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου καθημερινά, γυρίζοντας από θάλαμο σε θάλαμο προσέφερε τις "υπηρεσίες" του σ΄ όσους ασθενείς νοσηλευόμενους ήθελαν "κούρεμα" ή "ξύρισμα"!


Ο 96χρονος από την Κρεμαστή, ήταν πολύ αγαπητός στο χωριό του. Ήταν ο άνθρωπος που μέχρι λίγο πριν "φύγει", του άρεσε να γυρίζει πάντα μ΄ ένα παλιό ποδήλατο, το οποίο δεν αποχωριζόταν ποτέ!

Ακόμη, αξίζει ν΄ αναφερθεί ότι, ήταν ο τελευταίος από τους «μπαρμπέρηδες», καθώς παρά τα χρόνια του, εξακολουθούσε να διατηρεί ένα κουρείο στη «στενωπό» της Κρεμαστής δεχόμενος μάλιστα αρκετούς φίλους και συγγενείς, που τους άρεσε να ξυρίζονται «παραδοσιακά»!

Η κηδεία του Κωστή θα γίνει από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κρεμαστής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *