ροή ειδήσεων

Ο γιος του δολοφονημένου εφοπλιστή Κ. Περατικού και η ξαδέρφη της Δ. Στράτου παντρεύονται τον Ιούλιο στην Πάτμο! Βίντεο


Ο Μιχάλης Περατικός και η Αλεξάνδρα Κ. Στράτου, γόνοι δύο πολύ "ιδιαίτερων" οικογενειών του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου, πρόκειται σε λίγο καιρό να ενώσουν τις ζωές τους...


Ο γαμπρός είναι γιος του αείμνηστου Κωστή Περατικού, ο οποίος δολοφονήθηκε από τη 17 Νοέμβρη, και της Λίας Ρακά-Περατικού. Είναι έτσι και εγγονός του Μιχαήλ Περατικού, ενός εφοπλιστή με σημαντικό ρόλο στη ναυτιλιακή και την οικονομική ζωή της χώρας.

Η νύφη είναι εγγονή του αείμνηστου επιχειρηματία Χριστόφορου Στράτου -της θρυλικής βιομηχανίας Πειραϊκή - Πατραϊκή- που ήταν προσωπικός φίλος και στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, είναι κόρη του Αλέξη Στράτου και ανιψιά της μετόχου των καταστημάτων Notos Galleries Βαρβάρας Βερνίκου-Στράτου. Και ξαδέρφη της εικαστικού και συζύγου του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάης Στράτου.

Οι 30χρονοι νέοι προτιμούν τις new ages business αφού ο μέλλων γαμπρός είναι ιδιοκτήτης ηλεκτρονικής πλατφόρμας πώλησης προϊόντων μόδας και design. Το We Create Harmony ιδρύθηκε το 2013. Από την άλλη, η νύφη είναι σεφ που χρηματοδότησε το βιβλίο της περί μαγειρικής μέσω Διαδικτύου, αφού πρώτα δοκίμασε τις δυνάμεις της ως σερβιτόρα.
Ο γάμος τους θα γίνει στη γραφική Πάτμο, που αποτελεί το αγαπημένο νησί του Μιχάλη, τον τόπο όπου περνούσε τα καλοκαίρια.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *