ροή ειδήσεων

Κύριοι του Δήμου, υπάρχει και η Κρεμαστή! Μην συνεχίζετε να την παραμελείτε!

Είναι γεγονός ότι η κάθε περιοχή έχει πάντα εκείνο το «κάτι όμορφο και ωραίο», που αποτελεί αιτία να το προβάλλει και να το «πουλά», στους τουρίστες, από τη μία, αλλά και ν΄ αποτελεί αιτία για να το ευχαριστιούνται οι ντόπιοι!


Και η Κρεμαστή, μία από τις μεγαλύτερες Δημοτικές Κοινότητες της Ρόδου, εκείνα τα οποία διαθέτει και τα οποία μπορεί να τα αξιοποιήσει, δυστυχώς βρίσκονται όχι μόνο εγκαταλελειμμένα, αλλά και, ορισμένα από αυτά, επικίνδυνα:


Ένα, λοιπόν, απ΄ αυτά, σίγουρα είναι το Κάστρο της. Εγκατάλειψη! «Βουτηγμένο» μέσα στα αγριόχορτα! Παλαιότερα έστελναν κάποια συνεργεία και το καθάριζαν.



Αυτή την εποχή, όμως, είναι "απλησίαστο" από το φόβο μην τυχόν και βρεθεί κανείς μπροστά σε κάποιους απρόβλεπτους «επισκέπτες» (ποντίκια, φίδια)!

Κι όμως, μέχρι πριν δύο χρόνια όλοι θεωρούσαν σίγουρο πως θα έμπαινε σε πρόγραμμα και ότι θα ήταν επισκέψιμος χώρος! Κι όχι μόνο το Κάστρο αλλά και ο γύρω απ΄ αυτόν χώρος. Μέχρι και τουριστικά μαγαζιά έλεγαν ότι θα έφτιαχναν για να μπορούν οι επισκέπτες να ψωνίζουν και να βρουν οι ντόπιοι έναν τρόπο και τα ακίνητά τους να αξιοποιήσουν κι ένα μικρό "μεροκαματάκι" να βγάζουν!


Αλλά, φευ! Λόγια! Λόγια και υποσχέσεις!




Η ΠΑΡΑΛΙΑ


Τι να πει κανείς για την παραλία της Κρεμαστής. Ο κόσμος ίσως να γελά με την αδιαφορία των αρμοδίων! Όλο φτιάχνεται κι όλο χειρότερη γίνεται! (Ευτυχώς που τελευταία ο Σύλλογος Αλιέων «Τρίτωνας» έφτιαξε έναν χώρο κι ομόρφυνε λιγάκι ένα κομμάτι της!)


Από κει και πέρα, λόγω και της έναρξης της τουριστικής περιόδου, η περιοχή χρειάζεται να καθαριστεί, απαιτείται η επισκευή και η απομάκρυνση κάποιων «κακώς κειμένων»! Γενικά, πρέπει, είναι ανάγκη, να εξωραϊστεί και να παρουσιαστεί στον κόσμο πιο «φιλική» και πιο «ευχάριστη».









http://topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/4/16 11:47

    Μια χαρα ειναι ολα.Ετσι οι Αλβανοι που πλημμυρισαν τον δημο(εξ' ου και το ονομα "αλβανοχωρι")θα νοιωθουν σαν το σπιτι τους.Το μονο που χρειαζεται ειναι να δεσουν σκοινια στα δεντρα ,γιατι οταν πλακωνουν οι τσιγγανοι και βαζουν μπουγαδες στις ντουζιερες δεν εχουν που να απλωσουν τα ρουχα και τα απλωνουν οπου ναναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *