ροή ειδήσεων

Τραγωδία: Απανθρακώθηκε όταν το αυτοκίνητό της έπεσε σε κολόνα ρεύματος

Τραγικό τέλος επιφύλαξε η μοίρα για γυναίκα στη Λεμεσό, το όχημα της οποίας προσέκρουσε σε... πάσσαλο της ΑΗΚ, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά και η ίδια να καεί ζωντανή. Η Αστυνομία, αν και έχει ενημερώσει τους οικείους της, δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της γυναίκας, μέχρι η ταυτότητα να επιβεβαιωθεί και επιστημονικά με τη μέθοδο του DNA.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο αξιωματικός δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στο δρόμο Λεμεσού - Φασούλας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε πάσσαλο της ΑΗΚ.




"Από την πρόσκρουση του οχήματος, ο πάσσαλος αποκόπηκε, και εξερράγη πυρκαγιά σε αγριόχορτα δίπλα από το όχημα", ανέφερε ο κ. Καφάς, προσθέτοντας ότι για βοήθεια προσέτρεξε οδηγός οχήματος που ακολουθούσε, ο οποίος έσπασε το πίσω τζάμι και προσπάθησε να απομακρύνει την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του οδηγού, η γυναίκα του ζήτησε να διασώσει πρώτα το σκυλάκι της, που βρισκόταν και αυτό στο αυτοκίνητο, ωστόσο η φωτιά εξαπλώθηκε αστραπιαία, "με αποτέλεσμα η ίδια να καεί και να απανθρακωθεί".

Η φωτιά εξαπλώθηκε στη βουνοπλαγιά, καίγοντας 10 εκτάρια άγρια βλάστηση, ξηρά χόρτα και αριθμό δέντρων, ενώ για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν συνολικά 6 πυροσβεστικά οχήματα των Σταθμών Λεμεσού, τρία του Τμήματος Δασών μαζί με ένα καδενοφόρο, ένα της Επαρχιακής Διοίκησης, δυο Κοινοτικών Συμβουλίων καθώς και δυο ελικόπτερα πυρόσβεσης από την Αστυνομία και ένα από τις Βρετανικές Βάσεις.




Πρόκειται για το δεύτερο θανατηφόρο στη Λεμεσό που σημειώθηκε σε διάστημα μόλις 3 ωρών, αφού στις 7 το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο η 81χρονη Μαρούλλα Γεωργίου Παρασκευά, όταν στην προσπάθεια της να διασταυρώσει την οδό Μισαούλη και Καβάζογλου, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *