ροή ειδήσεων

Επεισόδιο με νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Ρόδου


Αναγνώστης: Στην εντατική του νοσοκομείου Ρόδου νοσηλεύτρια τα βάζει με ηλικιωμένη κυρία που μεταφέρθηκε με πνευμονικό οίδημα και έχει καρδιοπάθεια, επειδή την παρακάλεσε να σβήσει το φως που δεν την άφηνε να κοιμηθεί .της φέρθηκε τόσο απαίσια που την έκανε να κλαίει και τελικά για να ηρεμήσει, η κυρία μεταφέρθηκε στο θάλαμο από τον γιατρό ....και αναρωτιέμαι το σόι νοσηλεύτρια είναι αυτή που κάνει έναν ασθενή με καρδιακό επεισόδιο στην εντατική να κλαίει...και για να είμαστε και δίκαιοι, οι περισσότεροι άνθρωποι που δουλεύουν στο νοσοκομείο αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά έχει και μερικά άτομα που δεν αρμόζει να υπάρχουν εκεί!



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/4/16 12:17

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παω με 39,7 πυρετο στα επειγοντα κ μ λεει η νοσοκομα"με 39,7 τι ηρθες να κανεις;"να πιουμε καφε της λεω 12 ηωρα μεσανυχτα,αντιπυρετικα δν ξερεις μ λεει τι ειναι.πινω κ δν πεφτει της εξηγω,αλλα αγενεστατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/4/16 17:02

    ΤΡΑΒΑ ΤΙΣ ΕΝΑ ΜΠΑΤΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/4/16 20:42

    ΟΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/4/16 20:55

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟ,ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΝ.ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/4/16 21:51

    το προσωπικο του ΓΝΡ εχει κουραστει πια και δε νοιαζεται κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/4/16 22:27

    oi astheneis nomizoun oti prepei oi nosileftes tou dimosiou na einai sinexia ekei gia aftous ... afou tous plironoun.. sta idiotika nosokomeia oi idioi astheneis simberifontai pio efgenika kai exoun perissoteroi ipomonoi.. o Ellinas pou paei sto idiotiko xafnika exei ligoteres apaitisis ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/4/16 00:29

    Και επειδή δηλαδή δουλεύουν σε αντίξοες συνθήκες θα πρέπει να φέρονται αναρμοστα στους ασθενείς ωραία τοποθέτηση εύγε! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/4/16 09:39

    Δηλαδη τι της απαντησε το προσωπικό?Δε μπορούμε ποτε να ξερουμε τι εχει συμβεί ουκ ολίγες φορές να μην έχει γίνει κατι άσχημο για να γίνει θέμα η να μην άξιζε και να γίνει.Σίγουρα δε θα ήμουν σύμφωνος/η σε κάτι τέτοιο όμως σιγουρα και το προσωπικο εκει μεσα δουλευει κατω από πολυυυ δύσκολες συνθήκες πράγμα που σίγουρα δε σημαινει να πει κατι ασχημο αλλα σίγουρα δε θα είναι πάντα χαμογελαστο΄και υπομονετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/4/16 16:19

    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...........ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.
    ΤΟ "ΚΑΚΟ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΓΩΓΑ:
    ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΘ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΤΕΠ κ.τ.λ
    ΕΙΤΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ.
    ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
    Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ(ΕΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΝΑΓΩΓΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ)
    (ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ<> ΕΙΤΕ <> ΕΙΤΕ <>
    ΟΣΑ ΒΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ???ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.)
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ-ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ "ΣΩΣΤΟΙ" ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/4/16 17:58

    Στις Μονάδες τα φώτα ΔΕΝ κλείνουν. Δεν είναι δωμάτιο ξενοδοχείου!! Αν ένας διπλανός ασθενής έχει ανάγκη και πεθαίνει δε νομίζω ότι τα φώτα θα έκλειναν για να κοιμηθεί κάποιος! Η κυρία να κάνει παράπονο και καταγγελία αν αφηναν την καρδιοπαθή μάνα της να πεθάνει αβοήθητη! Για να είναι γερή και ικανή να μαλώνει με τις νοσοκόμες μάλλον την έκαναν καλά πέραν του δέοντος........ Άλλη φορά κυρία μου υπάρχει και η Euromedica!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/4/16 16:09

    Είδατε; ακόμα και γραπτώς αυτή είναι η συμπεριφορά στην οποία αναφερωμαι...παω να ρωτήσω τι ακριβώς έγινε και μονο που δεν έδειραν εμένα! Φώναζαν δυο άτομα απο το προσωπικό ,μέσα στην εντατική χωρίς να νοιάζονται αν εκεί μέσα είναι εντατική! Εγώ τελικά ντράπηκα και σηκώθηκα και έφυγα. Και αν τα φώτα στην μονάδα δεν κλείνουν, δεκτον, ομως μπορείτε να το εξηγήσετε ανθρώπινα στον αλλο, δεν χρειάζεστε να κάνετε αντιπινα σαν παιδάκια νηπιαγωγιου.δηλ. αν ο ασθενείς τα έχει χαμένα ή δεν έχει σύνοδο να νοιαστεί για αυτόν θα φάει και ξύλο; και όπως είπα στο πρωτο σχόλιο, το προσωπικό του νοσοκομείου στην πλειονότητα του είναι άψογο, όμως μερικοί θα ήταν καλο να κάνουν μαθήματα συμπεριφοράς ή να επέλεγαν μια πιο lite Εργασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/9/18 05:43

      ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ....ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΓΡΑΨΑΡΧΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.. ΕΧΩ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΠΗΚΕ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ..ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ.....ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ.....ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ....ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΩΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ....ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΑ ΡΟΠΑΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.? ΑΣΕ ΔΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ. ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ.ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ. ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ.ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ..ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ.ΜΠΟΥΦΛΕΣ ΜΠΟΥΦΛΕΣ.ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ??? ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ. ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΤΕ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.ΑΝ ΥΨΩΣΕΙΣ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ ΑΚΟΥΣ. ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ? ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ? ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΥΤΟ.ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΡΟΜΑ ΧΑΙΖΟΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ,ΑΝ ΘΕΣ ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΝΤΥΣΟΥ ΡΟΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ. ΑΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΝΕ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΕ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΑ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *