ροή ειδήσεων

Βάλτε Καθημερινά στον Καφέ σας, ένα Κουταλάκι από αυτό το Μείγμα και Χάστε τα Περιττά Κιλά σε Χρόνο Μηδέν!


Eνα φλιτζάνι φρέσκο, ζεστό καφέ το πρωί έχει πολλαπλά οφέλη στην υγεία μας.
Η καφεΐνη δραστηριοποιεί τον μεταβολισμό το πρωί, και πίνοντας καφέ με μέτρο κάνει καλό στη καρδιά και προστατεύει από αρκετές ασθένειες.


Αν σας αρέσει να πίνετε καφέ το πρωί και τυχαίνει να προσπαθείτε να χάσετε μερικά κιλά, τότε είστε τυχεροί. Προσθέτοντας μερικά απλά συστατικά στην καθημερινότητά σας, θα σας βοηθήσει να επιταχύνετε το μεταβολισμό σας, να κάψετε περισσότερες θερμίδες και να απαλλαγείτε από το επίμονο πάχος. Το μόνο που χρειάζεστε είναι κανέλα, λάδι καρύδας και μέλι. Μπορείτε επίσης να προσθέστε και λίγο κακάο, αν θέλετε. Να πως λειτουργεί:





Κανέλα


Η κανέλα είναι γνωστή για τις ισχυρές ιατρικές της ιδιότητες για αιώνες. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Μειώνει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, κάνοντας σας να νιώθετε χορτάτοι για περισσότερο, στοχεύοντας κατά συνέπεια στην απώλεια βάρους. Η κανέλα πιστεύεται ότι αυξάνει τον μεταβολισμό του σακχάρου, επιτρέποντας σε λιγότερα λιπαρά οξέα να αποθηκεύονται στον οργανισμό.


Λάδι καρύδας


Το λάδι καρύδας έχει ωφέλιμα λιπαρά. Ενώ τα περισσότερα έλαια έχουν λιπαρά οξέα μακράς αλύσου, το λάδι καρύδας περιέχει κυρίως λιπαρά οξέα μέσης αλύσου, που μεταβολίζουνται διαφορετικά. Στέλνονται κατευθείαν στο ήπαρ από το πεπτικό σύστημα, όπου είτε χρησιμοποιούνται άμεσα για ενέργεια, είτε μετατρέπονται σε κετονοσώματα, αντί να αποθηκευτούν στον οργανισμό ως λίπος. Το λάδι καρύδας είναι θερμογόνο, και έτσι αυξάνει τόσο τον μεταβολισμό και τη δαπάνη ενέργειας, προσφέροντας πιο αποτελεσματικό κάψιμο του λίπους!





Ναι, το μέλι περιέχει ζάχαρη. Συνήθως, το σώμα για να χωνέψει τα σάκχαρα, αποθηκεύει βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που είναι απαραίτητα στη διάλυση των λιπαρών κυττάρων, μειώνοντας την ποσότητα των βιταμινών και των μεταλλικών στοιχείων στον οργανισμό. Το μέλι περιέχει συστατικά όπως σίδηρο, νάτριο, κάλιο, φώσφορο, ψευδάργυρο και ασβέστιο, έτσι ώστε η διαδικασία της πέψης να είναι ισορροπημένη μεταξύ των σακχάρων και των θρεπτικών συστατικών.


Το μέλι είναι επίσης μια καλή πηγή βιταμινών, συμπεριλαμβανομένων του φυλλικού οξέως, της νιασίνης, της ριβοφλαβίνης, βιταμίνη C και βιταμίνη Β6. Έρευνες έχουν δείξει ότι το μέλι μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της καλής χολεστερόλης στο αίμα, μειώνοντας τη πίεση στη καρδιά και προωθώντας την καλή υγεία του οργανισμού για καλύτερη απώλεια βάρους.


Συστατικά:
1 κ.γ. κανέλα
3/4 φλιτζανιού λάδι καρύδας
1/2 φλιτζάνι μέλι


Εκτέλεση:


1. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να πετύχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
2. Φυλάξτε το σε μια κούπα και σκεπάστε το.


Χρήση:


1. Όταν βάζετε μία κούπα φρέσκο καφέ το πρωί, προσθέστε 1-2 κουταλάκια του γλυκού το έτοιμο μείγμα στον καφέ, όσο είναι ακόμα ζεστός.
2. Ανακατέψτε και απολαύστε!


Credit: davidwolfe.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *