ροή ειδήσεων

Εκδήλωση της Ένωσης Στρατιωτικών Ρόδου και Καρπάθου


Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και Καρπάθου (ΕΣΠΕΡΚ) διοργανώνει πρόσκληση ανοιχτής συγκέντρωσης, το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, (οδός Γρ. Λαμπράκη αριθμ. 8, Ρόδος, www.ebed.gr, πληροφορίες Σάκης Μακρής, τηλ. 6940770090).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η συζήτηση με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

που υπηρετούν εντός της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και Καρπάθου γύρω από τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, καθώς και την παρουσίαση δράσεων της Ενώσεως Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και Καρπάθου (ΕΣΠΕΡΚ www.espeerk.blogspot.gr), στην εκδήλωση θα δώσουν το παρόν ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης κ. Βασίλειος Καβουριού, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου κ. Εμμανουήλ Ανδρουλάκης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ν. Δωδεκανήσου κ. Ευστάθιος Σαμαράς και θα λάβει μέρος μέσω Skype ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), Αντισυνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης, ο οποίος θα ενημερώσει για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν εν γένει τους στρατιωτικούς.

Καλούνται όλες και όλοι οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην ΠΕ Ρόδου και Καρπάθου (Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Κάρπαθος, Καστελόριζο) να παρευρεθούν και να καταθέσουν τις απόψεις – προτάσεις τους στη συζήτηση.

Militaire.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *