ροή ειδήσεων

Ο δήμαρχος Λέρου αισθάνεται εξαπατημένος από την κυβέρνηση


Η Λέρος θα απαντήσει με δυναμικές κινητοποιήσεις


Εξαπατημένος δήλωσε ότι αισθάνεται ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλλιας καθώς, όπως είπε, ενημερώθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό προστασίας του πολίτη Νίκο Τόσκα ότι πρόκειται να μεταφερθούν μετανάστες από τη Χίο στην Λέρο.

«Εξαπατήθηκα. Υπάρχουν δεσμεύσεις σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Υπάρχουν αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων δυστυχώς που δεν έχουν γίνει σεβαστές» τόνισε ο κ. Κόλλιας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρώτο 91.5.

Σύμφωνα με το σάιτ kosvoice.gr προανήγγειλε ότι η Λέρος θα απαντήσει με δυναμικές κινητοποιήσεις, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να μην επιτραπεί η προσέγγιση στο λιμάνι της Λέρου του καραβιού που θα μεταφέρει τους 250 μετανάστες.

Ο κ. Κόλλιας τόνισε ότι ο ίδιος δέχθηκε να δημιουργηθούν δομές στο νησί με προϋπόθεση η φιλοξενία να είναι για λίγες ημέρες και η ταυτοποίηση να γίνεται άμεσα.

«Είναι μία πολύ άσχημη εξέλιξη για όλα τα νησιά» επεσήμανε ο κ. Κόλλιας σημειώνοντας ότι η απόφαση αυτή παραβιάζει τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις που είχαν δώσει δημόσια ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί επισκεπτόμενοι την Λέρο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *