ροή ειδήσεων

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΡΟΔΟΥ


Αγαπητοί συμπατριώτες, συμπατριώτισσες, φίλοι και φίλες του συλλόγου μας,

Οι δύσκολες οικονομικά και κοινωνικά μέρες που διανύουμε, καθιστούν την ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη, συνοχή και υποστήριξη ολοένα και περισσότερο επιτακτική.

Στο πλαίσιο αυτό και εν όψει των εορτών του Πάσχα, ο Σύλλογος Ρουμελιωτών Ρόδου, αποφάσισε τη συγκέντρωση και διανομή τροφίμων σε πολύτεκνες οικογένειες συμπολιτών μας, που αντιμετωπίζουν έντονο οικονομικό πρόβλημα και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και σε στοιχειώδεις ανάγκες τους. Οι ωφελούμενες οικογένειες θα υποδειχθούν από την Ένωση Πολυτέκνων με την οποία ήδη έχουμε έρθει σε επικοινωνία.

Προσδοκώντας στη θετική σας ανταπόκριση για στήριξη και κοινωνική αλληλεγγύη στο πλαίσιο των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας, ζητάμε για άλλη μια φορά και τη δική σας συμβολή στο τόσο σημαντικό, αλλά παράλληλα πιο δύσκολο από ποτέ στόχο μας.

Η δική σας στήριξη θα μπορούσε πρακτικά να μεταφραστεί σε προσφορές τυποποιημένων τροφίμων μακράς διαρκείας ή ειδών πρώτης ανάγκης. Βεβαίως οποιαδήποτε άλλη προσφορά είναι ευπρόσδεκτη με μεγάλη ευγνωμοσύνη.

Η συλλογή των τροφίμων θα πραγματοποιείται από 10.00 έως 14.00 το Σάββατο 09 Απριλίου 2016 και το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 , στον πεζόδρομο Ν. Πλαστήρα παραπλεύρως του ΑΚΤΑΙΟΝ και της τράπεζας Ελλάδος.

Σας εκφράζουμε εκ των προτέρων τις θερμές μας ευχαριστίες.

Στα Μ.Μ.Ε. προς τα οποία κοινοποιείται το παρόν παρακαλούμε για την δημοσίευση του.



Με εκτίμηση

Ο Γεν. Γραμματέας     Η Πρόεδρος

Ιωάννης Φούκας          Ιωάννα Αλαμπάνου





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *