ροή ειδήσεων

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ με «ΑΔΕΝΕΣ» Απαντά Στον Τσίπρα: «Κι’ αυτά που μού ‘λεγες εσύ Στα …φρύδια μου τα γράφω»

Από το παραλειπόμενα της Διαμαρτυρίας και Πορείας των Αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη ,χαρακτηριστική είναι η Απάντηση ενός Στρατηγού Πολεμιστή και όχι Χαρτογιακά …στον Τσίπρα!

«Τα κύματα της θάλασσας Χτυπάνε βράχο- βράχο.

Κι’ αυτά που μού ‘λεγες εσύ Στα …φρύδια μου τα γράφω»

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Στρατηγού Φωτιάδη όπως την κατάγραψε ο ίδιος

Χιλιάδες οι Απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ( ¨ένστολους¨ μας αποκαλούν απαξιωτικά οι Πολιτικοί! ) συγκεντρώθηκαν στις 11 η ώρα την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 στην περιοχή της πλατείας Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη για να διαμαρτυρηθούμε για μια ακόμη φορά για τον εμπαιγμό από την Κυβέρνηση Τσίπρα.

Οι Δεξιοί και οι ΠΑΣΟΚΟΙ μας έκλεψαν την ζωή μας και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ μας οδηγούν στον όλεθρο.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι Πρόεδροι των Ενώσεων Αποστράτων του Στρατού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας και ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ ο Καταδρομέας Στρατηγός Μανωλάς τόνισε σε πολύ σύντομη ομιλία του ότι: ¨Γνώριζαν οι Πολιτικοί ότι από αξιοπρέπεια δεν κάνουμε διαμαρτυρίες στους δρόμους.



Όμως δεν πάει άλλο. Μου υποσχέθηκαν όταν ήμουν Αρχηγός ότι γνωρίζουν τα δίκαια αιτήματά μας και θα τα ικανοποιήσουν. Μας είπαν ψέματα. Δεν ήλθα εδώ για να διεκδικήσω προνόμια για μένα. Ήλθα γιατί βλέπω ότι η Πατρίδα κινδυνεύει, ήλθα εδώ για το μέλλον των παιδιών μας, ήλθα γιατί γνωρίζω ότι τα στελέχη και οι οικογένειές τους περνούν δύσκολες μέρες¨.



Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν Ενώσεις- Σύλλογοι- Σύνδεσμοι από όλες σχεδόν τις πόλεις της Βορείου Ελλάδος και από την ακριτική Ξάνθη συνάδελφοι του Στρατού και της Αστυνομίας με ένα μισθωμένο λεωφορείο, με επικεφαλής τον Στρατηγό Δημ. Αικατερίνη Επίτιμο Διοικητή του Δ΄ΣΣ.

Κατά την πορεία από την Εγνατίας – Τσιμισκή προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης όπου επιδόθηκε στην κυρία Υπουργό Κόλλια – Τσαρουχά ψήφισμα Διαμαρτυρίας (δεν γνωρίζω που το έβαλε ) ,γέμισε η περιοχή με Ελληνικές Σημαίες και πανό με συνθήματα και για αρκετή ώρα οι φωνές των χιλιάδων αγανακτισμένων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ακουγόταν σε ακτίνα εκατοντάδων μέτρων.

Η λαοθάλασσα των διαδηλωτών κινήθηκε ειρηνικά (πουθενά δεν υπήρχαν δυνάμεις ΜΑΤ, ούτε ευτυχώς παρεισέφρησαν ύποπτα –ταραχοποιά στοιχεία) δίχως βρισιές, πέτρες και βόμβες μολότωφ, φωνάζοντας με ευπρέπεια

«ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ», «ΕΙΠΑ ΞΕΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ», «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ», ¨ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΜΑΣ», «ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ» !!

Εντύπωση προκάλεσε ότι κανείς οδηγός αυτοκινήτου στον δρόμο ή πολίτης επί των πεζοδρομίων δεν δυσανασχέτησε και δεν παραπονέθηκε για την διακοπή της κυκλοφορίας, ένδειξη ότι αντιλαμβάνεται πια ο καθένας την απαξίωση, τον ευτελισμό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και την οργή των στελεχών.



Ο Στρατηγός Φωτιάδης Παρών στη Πορεία ,αριστερά στη φώτο ψηλός και με μεγάλα …Φρύδια !

Με ρώτησε ένας συνάδελφος: «Θα πληροφορηθεί ο κ. Τσίπρας τα της διαμαρτυρίας μας και θα λάβει άραγε ευεργετικά μέτρα;» Του απάντησα με μια Κρητική μαντινάδα:

«Τα κύματα της θάλασσας Χτυπάνε βράχο- βράχο.

Κι’ αυτά που μού ‘λεγες εσύ Στα …φρύδια μου τα γράφω»

(Τα γράφουμε κι’ εμείς κι’ ήμαστε ισοπαλία 1-1)

Αντιστράτηγος ε.α.Νικόλαος Φωτιάδης Παρών στην διαμαρτυρία και στη Πορεία των Αποστράτων Αξιωματικών στη Θεσσαλονίκη!

Σχόλιο: Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν αποκλειστικά τον υπογράφοντα !



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *