ροή ειδήσεων

Ρόδος: Επίθεση με σύριγγα σε μαθητές λυκείου


Έκρυθμη είναι η κατάσταση από χθες στην Συνοικία των Αγίων Αποστόλων μετά από καταγγελία που έγινε αρμοδίως από τον διευθυντή σχολικού συγκροτήματος της περιοχής ότι 2 αθίγγανοι, νεαρής ηλικίας, επιτέθηκαν άνευ λόγου και αιτίας, σε δύο μαθητές της Α’ Λυκείου.

Το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα προχθές το πρωί και περί ώραν 09.10 όταν ένας 15χρονος καθώς βάδιζε με δύο συμμαθητές του προς την είσοδο του σχολείου δέχτηκε επίθεση από τον ένα εκ των δύο δραστών, ο οποίος τον «τσίμπησε» στο πόδι με κάτι, που το παιδί δεν μπορεί να προσδιορίσει.

Ο ίδιος και οι συμμαθητές του ωστόσο διαπίστωσαν ότι ο έτερος νεαρός αθίγγανος κρατούσε στο χέρι του μια σύριγγα με αποτέλεσμα να σπεύσουν να ενημερώσουν σχετικά το διδακτικό προσωπικό.

Το ίδιο περιστατικό φέρεται να επαναλήφθηκε λίγη ώρα αργότερα με θύμα έτερο μαθητή της ίδιας τάξης με αποτέλεσμα να καταγγελθεί χθες το περιστατικό από τον διευθυντή του σχολείου στην αστυνομία και να ξεκινήσει σχετική έρευνα.

Η επίθεση στους δύο μαθητές από αθίγγανους, πιθανότατα με σύριγγες, έχει στο μεταξύ προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στους Αγίους Αποστόλους. Κάτοικοι της περιοχής προειδοποιούν με αντίποινα ενώ χθες υπήρξε σαφέστατη προειδοποίηση ότι όπως και τον Αύγουστο του 2011 θα εξωθήσουν τους αθίγγανους από τον παράνομο καταυλισμό που στήθηκε κοντά στο υδραγωγείο.

dimokratiki
madata.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *