ροή ειδήσεων

Έκαναν... διακοπάρες με ψεύτικες πιστωτικές !


Εξιχνιάστηκαν χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τρεις περιπτώσεις απάτης και δύο περιπτώσεις απόπειρας απάτης μέσω...


διαδικτύου, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών υπηκόων Μαλαισίας ηλικίας 20 και 21 ετών.
Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από 13-16.04.2016 οι δύο αλλοδαποί με τη χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών «κάρτες κλώνους», προέβησαν σε συναλλαγές με ξενοδοχεία και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.
Συγκεκριμένα, ο 20χρονος με τον 21χρονος προέβαιναν στην εξόφληση λογαριασμών τους σε ξενοδοχεία με τη χρήση πλαστής κάρτας, ενώ ενοικίασαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από επιχείρηση του Ηρακλείου το οποίο δεν επέστρεψαν εντός του προβλεπόμενου χρόνου.
Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, οι δύο αλλοδαποί είχαν προβεί σε τρεις περιπτώσεις απάτης και δύο απόπειρες απάτης με πλαστές κάρτες και υπεξαίρεση Ι.Χ.Ε., με συνολικό όφελος το οποίο ανέρχεται στα 1.697,80 ευρώ.
Κατόπιν, επισταμένων αναζητήσεων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προχθές το μεσημέρι εντοπίστηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε περιοχή του Ηρακλείου.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *