ροή ειδήσεων

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ! Σχεδόν νεκρός ήταν ο Παντελίδης πριν μπει στο τζιπ

​Πολύ μελάνι (ενίοτε και από σουπιές) χύθηκε από την ημέρα που ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στο φριχτό τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

Την ώρα που η οικογένεια του δίνει μάχη να συμβιβαστεί με την ιδέα της απώλειας, πολλοί μετέδιδαν ανυπόστατα και ανακριβή στοιχεία, ενώ κάποιοι δε δίστασαν και να κερδοσκοπήσουν.


Μέσα σε αυτό το θολό τοπίο κανείς δεν πρέπει να ξεχνά και τη Μίνα Αρναούτη που δίνει μάχη για τη ζωή της στον Ευαγγελισμό αν και ευτυχώς τα νέα από την πορεία της υγείας της είναι πλέον ελπιδοφόρα, καθώς και για την Φρόσω Κυριακού που το τροχαίο αυτό τη σημάδεψε για πάντα.


Σε κάθε περίπτωση πλέον υπάρχουν επίσημα στοιχεία. Οι τοξικολογικές εξετάσεις «μίλησαν» και το ντοκουμέντο των αποδείξεων παρουσίασε κατ΄ αποκλειστικότητα το STAR και ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιλιπουνιδάκης. Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, στο αίμα του Παντελίδη, ανιχνεύθηκε ποσότητα αλκοόλ της τάξεως του 2,72 ανά λίτρο αίματος.



«Είναι σα να βάζετε μια κούκλα στη θέση του οδηγού»

Το στοιχείο είναι τόσο σοκαριστικό ακόμη και για τους γιατρούς. Όπως εξηγεί στο Star ο Διδάκτωρ Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αναστάσιος Σπαντιδέας «θα λέγαμε ότι είναι από τα υψηλότερα επίπεδα που έχουν ανιχνευθεί ποτέ στο αίμα του ανθρώπου. Είναι πάνω από 11 φορές υψηλότερο από τα επιτρεπτά όρια και ουσιαστικά δεν απέχει καθόλου από το θάνατο, σε ορισμένους μάλιστα ανθρώπους θα μπορούσε να το έχει προκαλέσει.


Δηλαδή τα επίπεδα είναι τόσο υψηλά που το άτομο ή θα πρέπει να είναι σε μια ημικωματώδη ή κωματώδη κατάσταση ή σε μια προθανάτια κατάσταση. Δηλαδή ένα άτομο με τέτοια επίπεδα αλκοόλης στο αίμα δεν μπορεί να έχει τις αισθήσεις του» επισημαίνει ο γιατρός.


Αν τελικά αποδειχτεί ότι ο Παντελίδης ήταν ο οδηγός, κάτι που η οικογένειά του το αμφισβητεί τότε όπως τονίζει ο κύριος Σπαντιδέας «πρακτικά πιστεύω ότι τον βοήθησαν να μπει στο αυτοκίνητο και να οδηγήσει και αυτό είναι το μεγαλύτερο σφάλμα και η μεγαλύτερη εγκληματική βοήθεια που δέχτηκε από τους φίλους του. Αυτά τα επίπεδα αλκοόλης στο αίμα πρακτικά καταργούν κάθε σκέψη, κάθε νόηση και κάθε αντίδραση. Δηλαδή ουσιαστικά είναι να βάζετε μια κούκλα χωρίς νόηση να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο» είπε τέλος ο Διδάκτωρ Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δείτε το επίσημο έγγραφο των τοξικολογικών εξετάσεων του Παντελή Παντελίδη στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR.

Της Ισμήνης Λέντζου



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *