ροή ειδήσεων

Δόκιμος μοναχός εξαφανίστηκε μαζί με τα κειμήλια αιώνων με τις Μονής


Άφαντος έγινε ένας δόκιμος μοναχός της μονής του Αγίου Παντελεήμονα στην Αγιά της Λάρισας και μαζί του εξαφανίστηκαν και πολύτιμα...


θρησκευτικά κειμήλια και το περιεχόμενο του ταμείου του μοναστηριού!
Ο 45χρονος Ρουμάνος, που είχε εμφανιστεί τον περασμένο Φεβρουάριο στο μοναστήρι ζητώντας να γίνει δόκιμος καλόγερος, εκμεταλλεύτηκε την απουσία του ηγούμενου και άλλων μοναχών στη Θεσσαλονίκη για υπόθεση του μοναστηριού και έδρασε ανενόχλητος.
Ο ηγούμενος της μονής κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Αγιάς ο ηγούμενος, ότι ο 45χρονος άρπαξε μια ασημένια λειψανοθήκη στην οποία φυλάσσονταν εδώ και 30 χρόνια λείψανα του Αγίου Αιμιλιανού, δύο εικόνες αρχαιολογικής αξίας του 18ου αιώνα, μία της Παναγίας και μία των Εισοδίων της Θεοτόκου, δύο βενετικά Ευαγγέλια του 19ου αιώνα, ένα laptop και περίπου 4.000 ευρώ που φυλάσσονταν για τις ανάγκες της μονής!
Στους εργάτες που εκτελούσαν εργασίες στο μοναστήρι και τον είδαν να φεύγει με ταξί που είχε καλέσει, ο 45χρονος ισχυρίστηκε ότι θα πήγαινε στον Τύρναβο για να πάρει ένα αρνί και θα επέστρεφε. Ωστόσο, από τότε χάθηκαν τα ίχνη του και οι μοναχοί ζήτησαν τη βοήθεια των αστυνομικών που τον αναζητούν, αλλά δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *