ροή ειδήσεων

Επέκταση των brand της TUI σε ελληνικά ξενοδοχεία


TUI Family Life άνοιξε στη Ρόδο στις 19 Απριλίου

Η TUI πρόκειται να διευρύνει τον αριθμό των all inclusive resort TUI Magic Life, τα οποία προσφέρουν μεγάλο εύρος αθλητικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων για γερμανόφωνες οικογένειες, ζευγάρια και ελεύθερους αλλά και σε όσες μονάδες λειτουργούν με το brand TUI Blue.

Στόχος του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού της Ευρώπης είναι να εξαπλώσει το γεωγραφικό αποτύπωμα του στην ήπειρο, επιδιώκοντας να αυξήσει τον αριθμό των club TUI Magic Life από 13 που είναι σήμερα σε 20 μέσα στην ερχόμενη τριετία.

Κορυφαίοι προορισμοί στους οποίους επιδιώκεται η επέκταση του TUI Magic Life είναι η Ισπανία, η Ιταλία, τα νησιά Cape Verde, η Πορτογαλία, η Ελλάδα, το Μαρόκο, η Κροατία και η Βουλγαρία. Επίσης, μακρινοί προορισμοί όπως η Δομινικανή Δημοκρατία, το Μεξικό και η Ταϋλάνδη βρίσκονται επίσης στο στόχαστρο των ενεργειών του οργανισμού. Τα 13 κλαμπ που διαθέτει μέχρι στιγμής, βρίσκονται σε Ισπανία, Ελλάδα, Τουρκία, Αίγυπτο και Τυνησία.

Όσον αφορά το νέο brand, TUI Blue, προγραμματίζεται περαιτέρω διεύρυνση του χαρτοφυλακίου, μετά και το άνοιγμα των πρώτων 2 ξενοδοχείων στην Τουρκία το Μάιο, με την προσθήκη 2 νέων πριν το τέλος του έτους στο Schladming της Αυστρίας και στο Fleesensee της Γερμανίας. Επιπλέον, άλλο ένα ξενοδοχείο TUI Blue είναι σε φάση κατασκευής στο Castelfalfi της Τοσκάνης, και αναμένεται να ανοίξει την Άνοικη του 2017.

Παράλληλα, το πρώτο από τα 10 προγραμματισμένα νέα ξενοδοχεία TUI Family Life άνοιξε στη Ρόδο στις 19 Απριλίου, ενώ θα ακολουθήσει το νεόδμητο Blue Lagoon Village Deluxe στην Κω, στις 23 Απριλίου. Τα υπόλοιπα Family Life θα ανοίξουν στη Μαγιόρκα, τη Μινόρκα, τα Γκραν Κανάρια, την Κρήτη, την Κύπρο, την Κέρκυρα και τη Χαλκιδική. Το νέο διεθνές all in ξενοδοχειακό brand στοχεύει σε οικογένειες με ευρύ φάσμα αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.


TornosNews.gr 

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *