ροή ειδήσεων

Τουριστικό σεμινάριο «DATAMEDITERRANEAN» στη Ρόδο


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Διεύθυνση Τουρισμού, σε συνεργασία με τo Trip Advisor και το E- Tourism Frontiers, διοργανώνει το σεμινάριο «DATA MEDITERRANEAN» που παρουσιάζει τις πιο σύγχρονες πρακτικές του ψηφιακού τουριστικού μάρκετινγκ. Στόχος είναι η ανάλυση των δεδομένων για τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, τη διαχείριση κρίσεων κλπ, περιλαμβάνει δε, αναλύσεις και πρακτική εξάσκηση για τις τεχνικές του digital & content marketing. Θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Amathus Luxury Beach Hotel, στις 5 Μαΐου 2016.

Διοργανωτές είναι το e-Tourism Frontiers, μια πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του online τουρισμού σε όλο τον κόσμο (διανομή & μάρκετινγκ), το “TripAdvisor”, ο μεγαλύτερος τουριστικός ιστότοπος παγκοσμίως και το Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας. Του ανοιχτού σεμιναρίου προηγείται διήμερο κλειστό αντίστοιχο σεμινάριο με ανάλογο θέμα, στις 3 & 4 Μαΐου και με συμμετέχοντες από διάφορες χώρες. Η Ρόδος είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός προορισμός που φιλοξενεί τη συγκεκριμένη διοργάνωση, ύστερα από ενέργειες της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Με την ευκαιρία του κλειστού σεμιναρίου διεξάγεται και το αντίστοιχο ανοιχτό σεμινάριο.

Όπως δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου: «Στόχος είναι να δοθεί στα τοπικά στελέχη του Τουρισμού η δυνατότητα απόκτησης εξειδικευμένης γνώσης σε πρακτικές του ψηφιακού τουριστικού μάρκετινγκ, όπως αυτές διαμορφώνονται και εφαρμόζονται από τους κορυφαίους του είδους».

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν επίσης τα μηνύματα που καταγράφηκαν από τις αγορές στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου (ITB), ενώ θα παρουσιαστούν και νικητές των "Travellers Choice Awards" του Trip Advisor.

Απευθύνεται κυρίως σε στελέχη τουριστικών φορέων και τουριστικών επιχειρήσεων, ξενοδοχείων, καθώς επίσης σε όλους όσοι εμπλέκονται στον τουρισμό με ειδίκευση στο ψηφιακό τουριστικό μάρκετινγκ. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας, ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος. Οι αιτήσεις συμμετοχής συμπληρώνονται σε ειδική φόρμα (http://goo.gl/forms/UdQQX6z109) στο σάιτ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (pnai.gov.gr) έως 24 Απριλίου 2016.

eleftheria.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *