ροή ειδήσεων

Flo - Ο έξυπνος τρόπος να μετράμε την θερμοκρασία (video)


Το Flo είναι ένας έξυπνος τρόπος ελέγχου και παρακολούθησης της θερμοκρασίας του σώματος, δεν χρησιμοποιεί καλώδια δεν προϋποθέτει επαφή με το σώμα και μπορεί να δώσει άμεσα ακριβείς μετρήσεις.
Αρκεί να πλησιάσουμε τη συσκευή Flo σε απόσταση ενός cm από το μέτωπο του μωρού και με το πάτημα ενός κουμπιού διαπιστώνουμε ανάλογα με το χρώμα της φωτεινής ένδειξης αν έχει πυρετό ή όχι.




Το Flo χρησιμοποιεί τεχνολογία bluetooth για να στείλει τα δεδομένα που συλλέγει στο smartphone. Ακόμα και αν αυτό δεν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση το Flo μπορεί να αποθηκεύσει τα δεδομένα και να τα συγχρονίσει όταν πραγματοποιηθεί η σύνδεση.
Περιλαμβάνει επίσης μια ηχητική λειτουργία η οποία όταν ενεργοποιηθεί ανακοινώνει την ακριβή θερμοκρασία. Δίνει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργούμε διαφορετικά προφίλ για όλη την οικογένεια και να τα παρακολουθούμε ξεχωριστά, επίσης μπορούμε να κάνουμε tag σε φωτογραφίες με την ημερομηνία, την ώρα και την τοποθεσία δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα αναμνηστικό προφίλ.






Η μέτρηση της θερμοκρασίας σώματος μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τους κύκλους ωορρηξίας, το Flo μπορεί κατά συνέπεια να είναι χρήσιμο στις γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν λαμβάνοντας υπόψιν ότι η θερμοκρασία σώματος αυξάνεται κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας.
Με το Flo μπορούμε επίσης να μετρήσουμε τη θερμοκρασία διαφόρων επιφανειών αλλά και υγρών , ένας πολύ καλός τρόπος για να μετρήσουμε τη θερμοκρασία του γάλατος αλλά και του νερού, απλά μεταβαίνοντας στη λειτουργία object mode και κρατώντας πατημένο το κουμπί σε απόσταση 5cm από την επιφάνεια του αντικειμένου.







Πηγή: http://www.farmakotrimmata.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *