ροή ειδήσεων

Ρελάνς των τουρκικών ξενοδοχείων με μεγάλες εκπτώσεις, το Lindos Princess «μπροστά» από Ελλάδα


Τα ξενοδοχεία στην Τουρκία φαίνεται να κερδίζουν την προσοχή των γερμανών παραθεριστών
με χαμηλές τιμές επί του παρόντος, σύμφωνα με τις τελευταίες βαθμολογίες του FVW Hotelometer.

Τα κορυφαίο σε βαθμολογία ξενοδοχείο στην Τουρκία, για το δεκαπενθήμερο 21 Μάρτιου – 3 Απρίλιου, ήταν το Delphin Diva στη Λάρα, το οποίο κατέλαβε και πάλι την πρώτη θέση μετά από ένα κενό τεσσάρων εβδομάδων, σύμφωνα με την βαθμολογική κατάταξη. Ωστόσο, το δεύτερο και το τρίτο σε βαθμολογία ξενοδοχείο, ξεχωρίζουν με τις χαμηλές κατά μέσο όρο τιμές τους. Το 4.5 αστέρων Side Prenses Resort έχει μια συνολική μέση τιμή μόλις 402€ (ανά άτομο), ενώ το 4.5 αστέρων Side Crown είναι κι αυτό σχετικά οικονομικό στα 544€. Συγκριτικά, το πεντάστερο Delphin Diva έχει μια μέση τιμή στα 813€, ενώ τα άλλα ξενοδοχεία στην πρώτη δεκάδα της λίστας, είναι αρκετά πιο ακριβά.

Στην βαθμολογία των οικογενειών, το Club Asteria, το Limak Lara και το Primasol Hane Family ήταν τα κορυφαία τρία ξενοδοχεία στην Τουρκία, ενώ το Delphin Diva, το Side Crown και το Adalya Ocean, ήταν τα πιο δημοφιλή στα ζευγάρια.

Στην Ισπανία, ένα γνωστό όνομα εμφανίστηκε και πάλι στην κορυφή. Το για πολύ καιρό νούμερο 1, Lopesan Costa Meloneras πήδηξε από την τρίτη θέση που βρισκόταν πριν από ένα δεκαπενθήμερο και πάλι στην πρώτη, μπροστά από το SBH Costa Calma Palace και το Sotavento Beach Club, ενώ το προηγούμενο νούμερο ένα, το Blau Punta Reina έπεσε στην τέταρτη θέση. Νέα είσοδο στην πρώτη δεκάδα, έκαναν το Viva Bahia (7ο), το SBH Hotel Monica Beach (9ο) και το Sentido H10 Playa Esmeralda.

Στην οικογενειακή κατάταξη, το Iberostar Club Cala Barca, το Blau Punta Reina και το Iberostar Albufera Park ήταν τα τρία πρώτα. Τα ζευγάρια έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το SBH Costa Calma, το Lopesan Costa Meloneras και το Hipotels Mediterraneo.
Ikaros Beach

Στην Ελληνική κατάταξη, νούμερο 1 για ακόμα μια φορά το Ikaros Beach, ενώ το Lindos Princess ανέβηκε τρεις θέσεις ερχόμενο 2ο, μπροστά από το Pilot Beach Resort. Οι οικογένειες έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το Lindos Princess, το Lyttos Beach και το Pilot Beach Resort, και στην βαθμολογία των ζευγαριών πρώτα ήταν το Ikaros Beach, το Kernos Beach και το Atrium Palace.

Το Hotelometer FVW είναι μια δεκαπενθήμερη κατάταξη για τα πιο δημοφιλή τουριστικά ξενοδοχεία στην Τουρκία, την Ισπανία και την Ελλάδα, που δείχνει τις βαθμολογίες των πελατών, αλλά όχι τις πραγματικές κρατήσεις. Βασίζεται στο σύστημα κρατήσεων TravelTainment που χρησιμοποιείται από Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και στις online μηχανές κρατήσεων. Τα δεδομένα, που παρέχονται από την εταιρεία πληροφορικής DrevoTrend, χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες (συνολικά, οικογένειες, ζευγάρια, εργένηδες και αστέρια).

http://money-tourism.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *