ροή ειδήσεων

Το... Love story που προκάλεσε πανικό στην πτήση Ηράκλειο- Ρόδος


Love story στον... αέρα!

Του Θάνου Περβολαράκη

Αίσιο τέλος σε αντίθεση με την αεροπειρατεία της Κύπρου με πρωταγωνιστή τον Αιγύπτιο αεροπειρατή που δεν επανασυνδέθηκε με την Κύπρια πρώην σύζυγό του, είχε ένα “love story” που σημειώθηκε προχθές στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και λίγο πριν την πτήση Ηράκλειο- Ρόδος.

Πρωταγωνιστές ήταν εδώ ένα ζευγάρι αλλοδαπών, για το οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αλβανικής υπηκοότητας αλλά μέχρι και προχθές ήταν σε διάσταση.

Η κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ήρθε στην Κρήτη από τη Ρόδο όπου μένει σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης με τον πρώην φίλο της, ο οποίος διαμένει στο Ηράκλειο. Άγνωστο τι έγινε μεταξύ τους δεν τα βρήκαν, δεν κατάφεραν να επανασυνδεθούν και η σχέση τους έδειχνε να τελειώνει οριστικά. Η νεαρή γυναίκα πήγε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» για να ταξιδέψει επιστρέφοντας στη Ρόδο. Ενώ όμως βρισκόταν στο αεροπλάνο κι εκείνο είχε σε λειτουργία τις μηχανές του, δέχτηκε ένα μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο, το οποίο και άλλαξε σημαντικά το πρόγραμμα της. Στο μήνυμα αυτό ο αποστολέας, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον φίλο της, έγραφε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι την αγαπά. Η επιβάτης του αεροσκάφους σηκώθηκε από τη θέση της και ζήτησε να κατέβει από το αεροπλάνο… Φυσικά μια τέτοια κίνηση προκάλεσε μεγάλη ανησυχία αλλά και αναστάτωση τόσο στο πλήρωμα όσο και στους υπόλοιπους επιβάτες για ευνόητους λόγους.

Η κοπέλα είχε μία μόνο χειραποσκευή στην καμπίνα του αεροπλάνου, την οποία πήρε μαζί της και κατέβηκε από το αεροπλάνο, το οποίο δεν χρειάστηκε να ελεγχθεί. Ακολουθώντας τους κανονισμούς που προβλέπονται η κοπέλα από την Αλβανία προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα του αερολιμένα, όπου και κατέθεσε προκειμένου να εξηγήσει στους αστυνομικούς τους λόγους για τους οποίους ακύρωσε στο «και πέντε» το ταξίδι της.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *