ροή ειδήσεων

Νέες πτήσεις για το φετινό καλοκαίρι από τη Lufthansa


Ο όμιλος θα εκτελεί περίπου 200 πτήσεις την εβδομάδα από την Ελλάδα
Την επέκταση των υφιστάμενων καθημερινών δρομολογίων του από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη με νέες πτήσεις προς Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Μύκονο, Ηράκλειο, Κω, Ρόδο και Σαντορίνη φέτος το καλοκαίρι ανακοίνωσε ο όμιλος Lufthansa.

Κατά τη σημερινή παρουσίαση των νέων πτήσεων της εταιρείας, ο αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Υπηρεσιών για τη Μέση Ανατολή, Αφρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, Tamur Goudarzi-Pour, υπογράμμισε πως ο όμιλος Lufthansa έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τον ελληνικό επιχειρηματικό και τουριστικό κλάδο ενισχύοντας την θέση του στην ελληνική αγορά.

Στην παρουσίαση ήταν παρών και ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, το πρώτο στέλεχος ελληνικής καταγωγής που αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού διευθυντή του παραρτήματος του Ομίλου στην Αθήνα. Όπως τόνισε, θεωρεί τιμή του να διευθύνει τη δυναμική ομάδα της Αθήνας, η οποία προσφέρει στους επιβάτες στην Ελλάδα και την Κύπρο μια μεγάλη ποικιλία ταξιδιωτικών επιλογών.

«Ο όμιλος Lufthansa διαθέτει το πλουσιότερο χαρτοφυλάκιο προορισμών παγκοσμίως. Μέσω των κόμβων μας και των Star Alliance συνεργατών μας οι πελάτες μας μπορούν να ταξιδεύουν από το Άλτα στη Νορβηγία μέχρι το Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική, και από το Ανκορέιτζ στην Αλάσκα μέχρι το Όκλαντ στη Νέα Ζηλανδία», συμπλήρωσε ο κ. Τζεβελέκος.

Σύμφωνα με τον νέο γενικό διευθυντή του παραρτήματος του Ομίλου στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, οι αεροπορικές εταιρείες του ομίλου Lufthansa θα εκτελούν περίπου 200 πτήσεις την εβδομάδα από την Ελλάδα. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι πτήσεις της Lufthansa, της SWISS, της Austrian, της Brussels Airlines, της Eurowings και της Edelweiss, προσφέροντας έτσι στους τουρίστες απ´ όλη την Ευρώπη πολλές επιλογές για διακοπές σε ελληνικά νησιά.

Ερωτηθείς σχετικά με την επίδραση του προσφυγικού στον ελληνικό τουρισμό και τις αεροπορικές κρατήσεις, ο κ. Τζεβελέκος απάντησε πως παρατηρείται μια τάση μείωσης των κρατήσεων στους tour oparators για το ανατολικό Αιγαίο, ωστόσο, είπε «εκτιμούμε ότι στο σύνολο αυτή θα αντισταθμιστεί από τις κρατήσεις για την Κρήτη και το Ιόνιο, στο οποίο θα λέγαμε ότι βλέπουμε μια νέα "άνοιξη" του τουριστικού ρεύματος».

Κατά την καλοκαιρινή σεζόν 2016, σύμφωνα με τους ιθύνοντες, ο όμιλος Lufthansa θα πραγματοποιεί 23.140 πτήσεις την εβδομάδα προς 316 προορισμούς σε 101 χώρες.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *