ροή ειδήσεων

Marketing Greece: Η Ελλάδα πέρα από τις αισθήσεις - νέο πρόγραμμα Blogtrotters στη Ρόδο


Μετά από τις επιτυχημένες διοργανώσεις των δύο προηγούμενων ετών, η πλατφόρμα θεματικών ταξιδιών για digital influencers, Blogtrotters, επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Με όχημα το concept «Greece Beyond the Senses», η πλατφόρμα «ταξιδεύει» όλο το χρόνο σε όλη την Ελλάδα και καλεί τους συμμετέχοντες να αποτυπώσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες μέσα και πέρα από τις αισθήσεις.

Το πρόγραμμα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με τις πρώτες επισκέψεις να έχουν ήδη υλοποιηθεί. Με προορισμό την Αθήνα, ο Γερμανός blogger, Martin Finke (i-ref.de), εξερεύνησε τη νεανική και ζωντανή πλευρά της πόλης, οι Βρετανίδες Stylonylon και Ariannasdaily ανακάλυψαν το στυλάτο και μποέμ χαρακτήρα της ελληνικής πρωτεύουσας και οι Γαλλίδες bloggers Lyloutte και Pinketcetera έζησαν από κοντά τα αποκριάτικα έθιμα της Στερεάς Ελλάδας. Για τους επόμενους μήνες προγραμματίζονται πολυάριθμες επισκέψεις των digital influencers σε ελληνικούς προορισμούς, όπως στα διάσημα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων, ενώ ειδικότερα στη Ρόδο και στα Χανιά θα πραγματοποιηθούν ομαδικές αποστολές.

Η επικοινωνία της πλατφόρμας γίνεται μέσα από το ανανεωμένο microsite, www.blogtrotters.gr, που βρίσκεται ήδη στον «αέρα». Το microsite συνεχώς τροφοδοτείται με φωτογραφικό υλικό από τις εμπειρίες των digital influencers, όπως αποτυπώνονται στα social media, με τη χρήση του hashtag #BlogtrottersGR. Ταυτόχρονα, το «Sensometer», το οποίο βρίσκεται στo microsite και αποτελεί τη φετινή καινοτομία, καταγράφει τον αντίκτυπο που έχουν στο κοινό οι ταξιδιωτικές εμπειρίες των digital influencers, δηλαδή τα page impressions που συγκεντρώνει το hashtag #BlogtrottersGR.

Η πλατφόρμα θεματικών ταξιδιών για digital influencers υλοποιείται από τη Marketing Greece σε στρατηγική συνεργασία με την Aegean.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *