ροή ειδήσεων

«Έσβησε» ο 17χρονος ποδοσφαιριστής που έδινε μάχη για τη ζωή μετά από τροχαίο


Ο Γιώργος Νταγιούκλας έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο - Δείτε τα σπαραχτικά μηνύματα που άφησαν στο Facebook φίλοι και συγγενείς...



Πόνος. Θλίψη. Δάκρυα. Ο μανδύας του θανάτου σκέπασε με πένθος την κοινωνία της Πάτρας, μετά την ανακοίνωση ότι το νήμα της ζωής του 17χρονου Γιώργου κόπηκε όταν εκείνος έχασε τη σκληρή μάχη για τη ζωή που έδινε τις τελευταίες μέρες στην εντατική.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο την περασμένη Παρασκευή και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, παρά τις προσπάθειες των γιατρών και τις προσευχές όλων των Πατρινών τελικά δεν τα κατάφερε.

Τραγικές φιγούρες οι δικοί του άνθρωποι, η οικογένειά του. Η μάνα που σήμερα λέει πρώτη «αντίο» στο παιδί της, στο σπλάχνο, στο καμάρι της. Η αναπνοή της μάνας βγαίνει με δυσκολία. Τα σωθικά της σπαράζουν από πόνο. Είχε μέχρι την τελευταία στιγμή την ελπίδα ότι ο γιος της, θα τα καταφέρει.

Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του νεαρού ποδοσφαιριστή της «Θύελλας» δε μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι βιώνουν αυτό το φρικτό εφιαλτικό σενάριο ζωής, με το Γιωργάκη να έχει φύγει από κοντά τους. Δεν ακούνε τα αστεία του Γιώργου, δεν τους αναλύει ποδοσφαιρικά κόλπα που ξέρει ότι θα βοηθήσουν την ομάδα να «καλπάσει», δεν τον ακούν να τους λέει να πάνε για καφεδάκι μετά το ματς της Κυριακής.

Το χαμογελαστό παιδί έχασε τη δύσκολη αυτή μάχη.




Το όνειρο «πάγωσε»

Το όνειρο ζωής του από μικρός ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Η αγωνία, η προσπάθεια, η προπόνηση, το όνειρο για μια ξεχωριστή λαμπρή καριέρα στο ποδόσφαιρο... μικρά κομμάτια που συνθέτουν το προφίλ του χαμογελαστού Γιώργη.

Μια στιγμή άτυχη. Εκεί που δεν το περιμένεις η ζωή σου αλλάζει. Δραματικά. Δευτερόλεπτα πριν, εκείνος επέβαινε στο μηχανάκι για να πάει για προπόνηση. Καθιερωμένη διαδρομή που την έκανε σχεδόν καθημερινά.
Μια άτυχη στιγμή θα τα αλλάξει όλα όμως σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο Γιώργος μεταφερεται στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση και ο γιατρός που τον παρακολουθεί, ο κ. Παναγιωτόπουλος (ο οποίος θεωρείται από τους κορυφαίους επιστήμονες) θα κληθεί να δώσει μάχη για να τον κρατήσει στη ζωή. Τελικά καταφέρνει να τον επαναφέρει προσωρινά, δίνοντας ελπίδα στους δικούς του.

Η μητέρα του προσπαθεί να βρει δύναμη και κουράγιο. Έχει ελπίδα ότι ο γιος της θα τα καταφέρει. Το μόνο που ζητά είναι ένα κερί ως ένδειξη αγάπης και συμπαράστασης από όλους μας. Τα λόγια της πριν λίγες μέρες στο protothema.gr συγκινούν. «Προσευχηθείτε μαζί μου για το Γιώργη μου, ανάψτε ένα κεράκι για το παιδί μου, να έχει τη δύναμη σας στο δύσκολο και σκληρό αγώνα που δίνει για να ζήσει», είχε πει η τραγική μάνα του 17χρονου Γιώργου



Τα μηνύματα στο facebook


Δεκάδες τα σπαραχτικά μηνύματα φίλων συμπαικτών του στον προσωπικό λογαριασμό του άτυχου νεαρού στο Facebook.

Παιχταρά μου καλό ταξίδι να έχεις...ήσουν πολύ καλό παιδί, δεν ενοχλούσες κανέναν ήσουν ψυχούλα, ήσουν ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα...κουράγιο στην οικογένεια σου... κουράγιο στην μητέρα σου που έχασε τόσο νωρίς τον ΑΓΓΕΛΟ της ζωής της ...είσαι ένας άγγελος πια, να προσέχεις την οικογένεια σου από εκεί ψηλά... δεν πρόκειται να σε ξεχάσει κανένας γιατί ήσουν καλό παιδί αλλά ήσουν και ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής και είχες μέλλον μπροστά σου ...Να προσέχεις από εδώ και πέρα φιλαράκι!

Ήσουν και θα είσαι ένας ΑΓΓΕΛΟΣ !!! ...σήμερα ξύπνησα με αυτήν την άσχημη είδηση οτι έφυγες από την ζωή και δεν μπορούσα να το πιστέψω !!! Καλό παράδεισο αστέρι μου... Δώσε δύναμη απο'κει ψηλά στην οικογένεια σου και στους φίλους σου...Ένας άγγελος απόψε έφυγε,για ΠΑΝΤΑ. Στις καρδιές μας.....

Έφυγες και με άφησες μόνο μου στον πάγκο, στο γήπεδο, στην προπόνηση, στα αποδυτήρια, στους αγώνες, στους καφέδες, στα ξενύχτια... Ο Θεός παίρνει μαζί του τους πιο άξιους ανθρώπους...


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *