ροή ειδήσεων

Ευχάριστα τα νέα για τον 20χρονο από τη Ρόδο που βρέθηκε στο κενό σε εργατικό ατύχημα


Ευχάριστα είναι τα νέα για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του 20χρονου από τη Ρόδο που στις 16 Μαϊου τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από μεγάλο ύψος όταν υποχώρησε το μπαλκόνι στο οποίο βρισκόταν μαζί με άλλους συναδέλφους του κάνοντας εργασίες συντήρησης.

Πρόκειται για το απίστευτο εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου και από το οποίο τραυματίστηκαν τρία ακόμα άτομα.

Ο 20χρονος, από την πρώτη κιόλας στιγμή μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου με τους γιατρούς τότε να κάνουν λόγο για μία "σοβαρή περίπτωση".

Σήμερα και μετά από μία εβδομάδα στη ΜΕΘ, η υγεία του 20χρονου παρουσίαζει σημαντική βελτίωση και όπως δήλωσε στο ekriti.gr ο Διευθυντής της Μονάδας κ. Ανέστης Κιούλπαλης "ο νεαρός από τη Ρόδο βγήκε από τη ΜΕΘ σε καλή κατάσταση, μιλώντας και επικοινωνόντας με τους γύρω του".

Ο 20χρονος εξέπληξε τους γιατρούς με την γρήγορη βελτίωση που παρουσίασε αφού σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν το περασμένο Σαββατοκύριακό, δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει με το περιβάλλον.

Πλέον, ο νεαρός εργάτης νοσηλεέυεται στην Χειρουργική Κλινική με την κατάσταση της υγείας του να παρουσιάζει συνεχώς βελτίωση. Υπενθυμίζεται ότι από το εργατικό ατύχημα είχαν τραυματιστεί άλλα τρία άτομα τα οποία εξ αρχής ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τον 20χρονο.

ekriti.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *