ροή ειδήσεων

Την αυτοκτονία 21χρονης απέτρεψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


Την αυτοκτονία 21χρονης, η οποία εκδήλωσε την πρόθεσή της να βάλει τέλος στη ζωή της, μέσω διαδικτύου, απέτρεψε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...


Μέσω της «online» διαδικασίας «CYBER ALERT» το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώθηκε μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χθες το απόγευμα, ότι άγνωστο άτομο είχε αναρτήσει σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχόλια που παρέπεμπαν σε αυτοκτονικό ιδεασμό.
Άμεσα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησαν σε ενδελεχείς διαδικτυακές - αστυνομικές έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του ατόμου και ο τόπος διαμονής του ατόμου που εκδήλωσε την πρόθεση αυτοκτονίας.
Ακολούθως, ενημερώθηκε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και με την άμεση επέμβαση των Αστυνομικών εντοπίστηκε εντός της οικίας 21χρονη ημεδαπή, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Αφού διασφαλίστηκε η σωματική ακεραιότητα της 21χρονης, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελέας Πρωτοδικών και κατόπιν εντολής της διακομίστηκε σε κατάλληλο Νοσοκομείο για εξέταση, όπου και νοσηλεύεται.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *