ροή ειδήσεων

Έλεος ρε παιδιά! Για ένα γεύμα, στην Παλιά Πόλη, να πληρώσουν οι τουρίστες 300 ευρώ;

Έλεος ρε παιδιά! Για ένα γεύμα, στην Παλιά Πόλη, να πληρώσουν οι τουρίστες 300 ευρώ; Κι εν πάση περιπτώσει τι ψάρι ήταν αυτό που έφαγαν οι άνθρωποι; ...Καρχαρίας; Κι άντε να τους χρέωναν 100, 150 ευρώ αυτά που τους "έφεραν"! Αλλά, 300; Μα καλά, δεν σκέφτηκαν καθόλου τι ζημιά κάνουν στο νησί μας; Τι δυσφήμιση προκαλούν;



Ας δούμε, όμως, τη σχετική καταγγελία που έγινε και την οποία αποκαλύπτει η «Ροδιακή»: Θύμα απάτης από εστιατόριο της Ρόδου έπεσε ζευγάρι Αμερικανών τουριστών που ήρθε το Σάββατο στη Ρόδο με το κρουαζιερόπλοιο Carnival vista.
Όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι για ένα γεύμα σε εστιατόριο της Μεσαιωνικής πόλης που περιλάμβανε ψάρι, σαλάτα, μπύρα και κόκα κόλα πλήρωσαν 300 ευρώ.
Οι τουρίστες ενημέρωσαν για την περιπέτειά τους, τους υπεύθυνους του κρουαζιεροπλοίου και εκείνοι με τη σειρά τους τον πράκτορα της εταιρίας Τσαμπίκο Χατζημιχάλη, από τον οποίο ζήτησαν να δημοσιοποιήσει το θέμα ώστε να ενημερωθούν οι αρμόδιες αρχές.
Μάλιστα κατέθεσε και το παράπονο που έκαναν εγγράφως οι τουρίστες ώστε να λάβουν γνώση για το περιστατικό και να πράξουν τα δέοντα με σκοπό να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Την ίδια στιγμή ο κ. Χατζημιχάλης απαντώντας στον Αμερικανό τουρίστα τον διαβεβαίωσε ότι θα ενημερώσει σχετικά κάθε αρμόδια αρχή εκφράζοντας φυσικά τη λύπη του για ότι συνέβη.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά και με όσα περιέγραψε ο επιβάτης του κρουαζιεροπλοίου, εκείνη τη μέρα επισκέφθηκαν τη Μεσαιωνική πόλη και αποφάσισαν να γευματίσουν σε εστιατόριο που βρίσκεται στην πλατεία εβραίων μαρτύρων.
Μπαίνοντας όμως στο εστιατόριο οι υπεύθυνοι του καταστήματος τους πρότειναν άλλο μενού αντί για το πιάτο ημέρας που υπήρχε στην πινακίδα και προτεινόταν. Όπως υποστηρίζουν όμως, δεν τους ενημέρωσαν για την... τιμή και φυσικά έπεσαν από τα σύννεφα όταν τους είπαν πόσο κόστιζε το γεύμα.
Οι Αμερικάνοι όπως ήταν φυσικό σχημάτισαν πολύ άσχημη εντύπωση για τη Ρόδο, και μετέφεραν την... εμπειρία τους και σε πολλούς γνωστούς τους επίσης επιβάτες του κρουαζιεροπλοίου, προκαλώντας ζημιά στη φήμη του προορισμού μας.
Δυστυχώς για μία ακόμα φορά κάποιοι κακοί επαγγελματίες τινάζουν στον αέρα τις προσπάθειες που καταβάλλουν όσοι ασχολούνται με την προσέλκυση τουριστών, και μάλιστα τη στιγμή που έχουμε ανάγκη από επισκέπτες που θα τονώσουν την αγορά του νησιού.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/5/16 05:04

    ποιο κατάστημα ήταν.....ονοματα κύριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/5/16 09:21

    ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 4000 ΕΥΡΩ !!!!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ 13
    ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/5/16 12:38

    ΡΟΔΙΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΛΥΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/5/16 13:52

    Κλείσιμο για 3 μήνες και χρηματικό πρόστιμο να βάλει μυαλό. Να δούμε αν θα το ξανακάνει
    Άχρηστοι αντιεπαγγελματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/5/16 21:40

    Σουλούπι, μπόι, μικρομεσαίο, ύφος του γόη, ψευτομοιραίο. Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης, λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης. Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι, κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.

    Κι από προσπάππου κι από παππού συγχρόνως μπούφος και αλεπού. Και ψωμοτύρι και για καφέ το «δε βαριέσαι» κι «ωχ αδερφέ». Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς σαν πιάσει πόστο: δερβέναγας.

    Θέλει ακόμα –κι αυτό είναι ωραίο– να παριστάνει τον ευρωπαίο. Στα δυο φορώντας τα πόδια που 'χει στο 'να λουστρίνι, στ' άλλο τσαρούχι.
    Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς! Ω Ελλάς, ηρώων χώρα τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα;
    Γ. Σουρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *