ροή ειδήσεων

Ανακαλούνται 450 μοτοσικλέτες Suzuki στην ελληνική αγορά


Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E., σε συνεργασία µε...


το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης µοτοσικλετών SUZUKI µοντέλα UK110 ΝΕ/ΝΧ.
Η ανάκληση αφορά σε 450 µοτοσικλέτες, µε αριθµούς πλαισίου από MH8DE111100102371 έως MH8DE1111G0108408, παραγωγής από τον Οκτώβριο 2014 έως 28 Μαρτίου 2016, και γίνεται για τις παρακάτω αιτίες:

1) Έλεγχος Παξιµαδιού Μανιβέλας
Η ροπή σύσφιξης του Παξιµαδιού Μανιβέλας, το οποίο στερεώνει την πρωτεύουσα τροχαλία του CVT, είναι µη ικανοποιητική λόγω ακατάλληλης συναρµολόγησης. Εάν συνεχίσει η οδήγηση της υπό αυτήν την κατάσταση, το παξιµάδι θα χαλαρώσει και θα προκληθεί ασυνήθιστος θόρυβος. Στην χειρότερη περίπτωση η µοτοσικλέτα θα είναι αδύνατο να κινηθεί εξ αιτίας αδυναµίας µετάδοσης κίνησης.

2) Έλεγχος Φίλτρου Αέρα & Σώµατος Ψεκασµού
Υπάρχουν ορισµένες µοτοσικλέτες όπου µία βίδα έχει πέσει στο φίλτρο αέρα κατά την διάρκεια συναρµολόγησης. Η βίδα µπορεί µετακινηθεί στο σώµα ψεκασµού λόγω των κραδασµών. Στην χειρότερη περίπτωση η βίδα µπορεί να εγκλωβιστεί στην πεταλούδα του ψεκασµού και οι στροφές του κινητήρα να είναι αδύνατο να µειωθούν µε την χρήση του γκαζιού.

3) Έλεγχος Συνδετήρα Σωλήνα Καυσίµου
Υπάρχουν ορισµένες µοτοσικλέτες όπου ο σύνδεσµος του σωλήνα καυσίµου δεν είναι συνδεδεµένος κατάλληλα λόγω ακατάλληλης συναρµολόγησης. Η ακατάλληλη σύνδεση του σωλήνα µπορεί να προκαλέσει διαρροή καυσίµου.
Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω µοτοσικλετών, θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών µοτοσικλετών SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχηµά τους, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την 24ωρη γραµµή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 9988168.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *