ροή ειδήσεων

Διαιτητής δεν ξεκινούσε το παιχνίδι, αν δεν του «χαλούσαν» τα 500ευρα!


Κάθε φορά που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έρχεται πάντα ένα νέο περιστατικό για να σε διαψεύσει...


Στον Βρόνταδο της Χίου ο Αθηναίος διαιτητής Άγγελος Ζαραβίνος καθυστέρησε να ξεκινήσει παιχνίδι για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' κατηγορία. Ο λόγος; Επειδή από τα 1950 ευρώ της αμοιβής, τα 1000 ήταν σε δύο 500ευρα και δεν δεχόταν να τα παραλάβει αν δεν τα χαλούσαν σε 50άρικα, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Αλήθεια»!
«Απίστευτα πράγματα συνέβησαν πριν την έναρξη του Σαββατιάτικου αγώνα του Ποσειδώνα Καρδαμύλων με τον Πανθηραϊκό για τα μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική Κατηγορία στο Φαφαλιείο Στάδιο.
Ο διαιτητής Άγγελος Ζαραβίνος και οι βοηθοί του Ανδρέας Φωτόπουλος και Γιάννης Καραγιαννίδης (όλοι από την Αθήνα) ξεκίνησαν το παιχνίδι με καθυστέρηση περίπου 20 λεπτών αφού δεν δέχονταν στο εξοδολόγιο της διαιτησίας που τους καταβλήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα, να υπάρχουν χαρτονομίσματα των 500 ευρώ!
Οι ιθύνοντες του Ποσειδώνα τους κατέβαλαν 1.950 ευρώ που ήταν το εξοδολόγιο και στα χρήματα που τους έδωσαν είχαν και δυο 500άρικα και τα υπόλοιπα σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Όμως ο διαιτητής ανέφερε ότι δεν τα παίρνει και να βρούνε να του δώσουν σε ψηλά χαρτονομίσματα, αιτιολογώντας ότι όταν θα πάει να τα αλλάξει στην Τράπεζα λόγω των capital controls θα του κρατήσουν προμήθεια!.
Τελικά οι άνθρωποι του Ποσειδώνα έκαναν αγώνα δρόμου, βρήκαν κάποια χρήματα σε 50άρικα και 100άρικα και έτσι τα έδωσαν με τον ρέφερι να κρατάει μόνο το ένα 500άρικο και τελικά να ξεκινάει το παιχνίδι με καθυστέρηση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει κανένας κανονισμός που να αναφέρει ότι δεν παίρνουν οι ρέφερι χαρτονομίσματα των 500 ευρώ στις αμοιβές τους, απλά ο κ. Ζαραβίνος φαίνεται ότι έχει αλλεργία στο συγκεκριμένο χαρτονόμισμα και έβαλε σε μπελάδες τους ιθύνοντες του Ποσειδώνα να τρέχουν το πρωί του Σαββάτου!».

Πηγή: SDNA

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *