ροή ειδήσεων

Καθ’ οδόν τα κατασχετήρια και για χρέη πάνω από 500 €


Μαζική αποστολή κατασχετηρίων για ληξιπρόθεσμα χρέη στο Δημόσιο ετοιμάζει η Εφορία, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα η «μαύρη» λίστα με τα ονόματα των οφειλετών.


Τα δικαστικά τμήματα των ΔΟΥ έχουν πάρει «φωτιά». Σύμφωνα με το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, οι μεγάλες Εφορίες θα στέλνουν σε καθημερινή βάση 40-50 ειδοποιητήρια κατάσχεσης μισθών, συντάξεων, ενοικίων και περιουσιακών στοιχείων στους οφειλέτες.


Μετά την εκτίναξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου στα 87,5 δισ. ευρώ, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε εντολή στους εφόρους να ξεκινήσουν άμεσα το «κυνήγι» στους φορολογουμένους και στις επιχειρήσεις που χρωστούν στο Δημόσιο.

Τα δικαστικά τμήματα των ΔΟΥ έχουν πάρει «φωτιά» και ετοιμάζονται να λάβουν τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών και να ξεκινήσουν τις μαζικές αποστολές ειδοποιητηρίων κατάσχεσης σε βάρος των οφειλετών. Στο «στόχαστρό» τους μπαίνουν όχι μόνο οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου αλλά και οι φορολογούμενοι που χρωστούν ποσά άνω των 500 ευρώ και δεν έχουν ενταχθεί σε κάποια από τις ρυθμίσεις τμηματικής εξόφλησης των οφειλών.

«Φούσκωσαν»
Σύμφωνα με το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, οι μεγάλες Εφορίες θα στέλνουν σε καθημερινή βάση 40-50 ειδοποιητήρια κατάσχεσης μισθών, συντάξεων, ενοικίων και περιουσιακών στοιχείων στους οφειλέτες. Με την κίνηση αυτή, στο υπουργείο Οικονομικών εκτιμούν ότι οι οφειλέτες θα πιεστούν και θα προχωρήσουν στην εξόφληση ή στη ρύθμιση των οφειλών τους.


Απλήρωτους φόρους ύψους 3,22 δισ. ευρώ άφησαν στο πρώτο τρίμηνο του 2016 οι φορολογούμενοι, ενώ συνολικά (μαζί με τις παλαιότερες οφειλές) τα ληξιπρόθεσμα χρέη έχουν ξεπεράσει τα 87 δισ. ευρώ, όταν στα τέλη του 2012 τα ληξιπρόθεσμα χρέη ανέρχονταν στα 55,1 δισ. ευρώ. Δηλαδή, σε διάστημα τριών χρόνων τα χρέη των φορολογουμένων «φούσκωσαν» κατά 32 δισ. ευρώ ποσό το οποίο αντιστοιχεί στους πρόσθετους φόρους που επιβλήθηκαν.

Παλιά και νέα «φέσια»
Ειδικότερα, τα παλιά ληξιπρόθεσμα χρέη ανέρχονται στο ποσό των 83,855 δισ. ευρώ. Από αυτά:

• Τα 8,065 δισ. ευρώ χρωστούν οι δημόσιες επιχειρήσεις κοινή ωφελείας και οι δημοτικές επιχειρήσεις.

• Τα 12,37 δισ. ευρώ οφείλουν πτωχευμένες επιχειρήσεις και δεν πρόκειται να εισπραχθεί από το Δημόσιο.

• Τα 63,262 δισ. ευρώ οφείλουν φυσικά και νομικά πρόσωπα.

• Περίπου 158 εκατ. ευρώ οφείλονται από μαϊμού εταιρείες και πλασματικούς ΑΦΜ.

Επίσης, τα «φρέσκα» ληξιπρόθεσμα χρέη, δηλαδή αυτά που δημιουργήθηκαν από τον Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο του 2016, ανέρχονται στα 3,22 δισ. ευρώ. Ωστόσο το ποσό αυτό είναι μεγαλύτερο καθώς δεν περιλαμβάνονται οι οφειλές που έχουν συσσωρευτεί από έμμεσους φόρους υπέρ τρίτων, μη καταβολή μισθωμάτων, από καταπτώσεις εγγυήσεων, μη καταβολή προστίμων και παραβόλων.

Από τα παλαιά ληξιπρόθεσμα χρέη στο πρώτο τρίμηνο εισπράχθηκαν 809 εκατ. ευρώ ενώ διαγράφηκαν 305 εκατ. ευρώ.

Tέλος, από τα νέα ληξιπρόθεσμα χρέη εισπράχθηκαν κατά το πρώτο τρίμηνο 445 εκατ. ευρώ, ενώ διαγράφηκαν 11 εκατ. ευρώ.

Χρωστούν πάνω από 150.000€
Μαύρες λίστες με τα «βαριά» ονόματα

Το επόμενο βήμα θα είναι η δημοσιοποίηση των ονομάτων όλων των οφειλετών του Δημοσίου με χρέη άνω των 150.000 ευρώ. Η σχετική λίστα καταρτίζεται και αναμένεται να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΓΓΔΕ (www.publicrevenue.gr) μέχρι το τέλος Μαΐου.

Τις επόμενες ημέρες όλοι οι οφειλέτες θα ενημερωθούν μέσω ενημερωτικού e-mail ότι επίκειται δημοσιοποίηση των ονομάτων τους, προκειμένου να τους δοθεί η ευκαιρία να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και να γλιτώσουν τη διαπόμπευση.

Πιο συγκεκριμένα, με το e-mail θα ενημερωθούν για το ύψος της οφειλής τους, αλλά κυρίως ότι επίκειται η δημοσιοποίηση των ονομάτων τους και φυσικά ότι σύντομα θα κινηθεί εναντίον τους η προβλεπόμενη διαδικασία από τον νόμο που προβλέπει κατασχέσεις, πλειστηριασμούς, ποινική δίωξη και ποινή φυλάκισης.

Με την κίνηση αυτή οι παράγοντες του υπουργείου ευελπιστούν ότι αρκετοί από τους παραβάτες θα θελήσουν να αποφύγουν τα αναγκαστικά μέτρα και τη διαπόμπευση και θα σπεύσουν να ρυθμίσουν τα χρέη τους, εντασσόμενοι στη μόνη ρύθμιση που ισχύει σήμερα των 12 δόσεων.

Στο πλαίσιο πάντως αυτό οι υπηρεσίες του υπουργείου ετοιμάζονται πυρετωδώς για την αποστολή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, ενώ σε συνεργασία με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ετοιμάζονται να επαναφέρουν το μέτρο της ανά τρίμηνο δημοσιοποίησης στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων των ονομάτων οφειλετών του Δημοσίου.

Το σχέδιο μάλιστα προβλέπει ότι κάθε τρίμηνο θα δημοσιοποιείται ειδική λίστα με τα ονόματα φυσικών και νομικών προσώπων τα οποία χρωστούν από 150.000 ευρώ και άνω, συμπεριλαμβανομένων μάλιστα των τόκων και προσαυξήσεων.

Οι συγκεκριμένες λίστες θα περιλαμβάνουν:

• Για τα φυσικά πρόσωπα: ΑΦΜ, ονοματεπώνυμο, όνομα πατέρα και μητέρας, βασική οφειλή, συνεισπραττόμενα, σύνολο οφειλόμενου ποσού και παρατηρήσεις.

• Για τις επιχειρήσεις: ΑΦΜ, επωνυμία, διεύθυνση έδρας, βασική οφειλή, συνεισπραττόμενα, σύνολο οφειλόμενου ποσού και παρατηρήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει πρόβλεψη και για τους ανήλικους οφειλέτες, για τους οποίους το σχέδιο προβλέπει ότι θα αναγράφονται μόνο τα αρχικά του επωνύμου, του ονόματος, του ονόματος του πατέρα και της μητέρας, η συνολική οφειλή χωρίς τον ΑΦΜ και με την ένδειξη «ανήλικος» στις παρατηρήσεις.

Στις νέες πάντως λίστες δεν θα περιλαμβάνονται οφειλές οι οποίες κρίνονται ανεπίδεκτες είσπραξης αλλά και ληξιπρόθεσμα χρέη αποβιωσάντων οφειλετών, καθώς και οφειλές για τις οποίες έχει χορηγηθεί αναστολή καταβολής με προσωρινή διαταγή δικαστικής απόφασης, πράξη διοικητικού οργάνου ή εκ του νόμου.

Μαρία Βουργάνα

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/5/16 18:55

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==
    Το ανθελληνικό καθεστώς , οι υπάλληλοι του διεθνούς τραπεζικού κατεστημένου , από 1ης/5/2016 καταργεί κάθε άλλη δημοσιότητα αναφορικά με τους πλειστηριασμούς (ήτοι κοινοποιήσεις της κατασχετήριας έκθεσης σε οφειλέτη , προσημειούχους δανειστές και δημόσιο , περιλήψεις στον τοπικό τύπο) και στην θέση τους , ως μόνη υποχρέωση του εκπλειστηριάζοντος δανειστή , θέτει την ανάρτηση του υπό πλειστηριασμό ακινήτου στην σελίδα του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης-Ταμείου Νομικών (ΕΤΑΑ-ΤΑΝ) ….

    Παράλληλα δε με την δημοσίευση στην σελίδα του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ θα αποστέλλεται και μήνυμα δι’ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον οφειλέτη -ιδιοκτήτη.

    Και ερωτώ , οι οφειλέτες που δεν διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο , διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , πως θα ενημερώνονται ότι κάποιος εκπλειστηριάζει το ακίνητό του ????????
    Η γιαγιά απ’ την Κάτω Παναγιά , οι μη προνομιούχοι Έλληνες , οι αντιφρονούντες αναφορικά με την τεχνολογία , πως θα ενημερώνονται ????

    Όταν ο δικαστικός επιμελητής , τη συνοδεία αστυνομικού έρθει στην πόρτα μας για να μας αποβάλλει απ την μη πλέον ιδιοκτησία μας ???????

    Ποιός σκοτεινός νους δημιουργεί τέτοιες νομότυπες παρανομίες , τέτοιες ανισότητες μεταξύ των Ελλήνων Πολιτών , διαδικασίες που υπερβαίνουν κάθε λογική και καταστρατηγούν βασικές αρχές του Κράτους Δικαίου , της Ισονομίας και της Δικαιοσύνης ?????
    Η εν λόγω διαδικασία ενημερώσεως των οφειλετών είναι προδήλως αντισυνταγματική και παραβιάζει μια σειρά από Διεθνείς Συνθήκες , αναφορικά με τα δικαιώματα του ανθρώπου και ως τέτοια πρέπει να καταγγελθεί νομίμως και να στυλητευθεί από το σύνολο των Ελλήνων Πολιτών.

    ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ.
    ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΑΤΕΛΏΣ…!!!!!!!!!!
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ , ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.
    ΈΛΛΗΝΕΣ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!!!
    ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ !!!!
    Α.ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ--ΠΟΛΙΤΗΣ -ΟΠΛΙΤΗΣ--
    ΤΗΣ ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/5/16 19:02

    ΕΧΕΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΧΗ ;;;

    ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΤΕ:
    ΕΚΜΙΣΘΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.» ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΕΝΟΙΚΙΟ Π.Χ. 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ… !!!

    Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.

    ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ… !!!

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.»
    ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 160 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… !!!

    Ε.ΣΥ ΡΟΔΙΩΝ 1 2241600722 6945537788
    Ε.ΣΥ ΡΟΔΙΩΝ 2 2241304229 6949389388

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/5/16 19:10

    Έχει τεράστιες δυνατότητες η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , αρκεί οι Έλληνες να καταλάβουν που ακριβώς πηγαίνει και πόσο βάθος έχει.
    Ν’ ανοίξουν τα μάτια τους , να ανοίξουν τα μυαλά τους , να ενωθούνε , να μπούνε μέσα να δείξουν την τεράστια δυναμική.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
    ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ !!!!

    Όταν χρωστάει στην τράπεζα και το γράψει στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για 10 ευρώ τον μήνα παραχώρηση είναι αυτό , σαν παραχώρηση γιατί 10 ευρώ τον μήνα δεν είναι ενοίκιο , αλλά θα του το πάρει όμως , το έχει ήδη χάσει ! Εάν το γράψει λοιπόν στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ η οποία είναι Οργανισμός ΕΘΝΙΚΟΣ άμα το θέλετε κι αν δείτε το καταστατικό της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει ΕΘΝΙΚΟ χαρακτήρα και όλα ό,τι λέει μέσα είναι μόνο για ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και για το συμφέρον του Έλληνα και του Ανθρώπου και της ίδιας της Ύπαρξης , θα πρέπει ό,τι χρωστάει στην τράπεζα , όσα λεφτά χρωστάει στην τράπεζα και όσο κάνει το ακίνητο ,…

    να μπει ένας ΟΡΟΣ που θα λέει ότι: ΑΝ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ , ΑΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ πέναλτυ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ.
    Νομικά δεν μπορώ στον αέρα να σας το πω και δεν πρέπει να το κάνω , αλλά κάνε ένα τέτοιο άνοιγμα , οπότε όταν ,… αν κι εφ’ όσον η τράπεζα στο πάρει… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ.

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.ΕΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/5/16 19:15

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ 26/4/2016

    https://youtu.be/SIaNvKtppTE

    ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/5/16 19:15

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ 26/4/2016

    https://youtu.be/SIaNvKtppTE

    ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/5/16 05:53

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. 16 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
    ΣΕ ΔΟΥ, ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. 21 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣ ΔΟΥ
    & ΟΑΕΕ

    ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΡΕΘΥΜΝΗΣ 12 ΝΈΕΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΕ
    Δ.Ο.Υ. , Ο.Α.Ε.Ε. ΚΑΙ ΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΪΟΥ 2016

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. 18 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΡΟΔΙΩΝ 2 ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΔΟΥ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΟΑΕΕ 6/5/2016.....

    40 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΡΟΔΙΩΝ 2 ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ…. ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ!!!!
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ!!!!

    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΝΕΝΑ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ?????????
    ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ.ΕΣΥ==
    ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕ Φ.Ε.Κ ??
    ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΤΑ =ΑΦΕΝΤΗΚΑ ΣΑΣ= ??
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ???
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/5/16 05:58

    ΑΠΟ ΤΗΣ 18-12-2015, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ «ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ –ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ» ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ , ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ !

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ «ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ –ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ» ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΟ ΑΥΞΗΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ !

    ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΗΔΗ ΣΤΑ 160 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» – «Ε.ΣΥ» ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ , ΕΝΩ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ «ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ –ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ» !
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ… ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/5/16 06:06

    —ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 

    —ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ! ΟΥΤΕ Η ΒΟΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ , ΟΥΤΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ , ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !

    —ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ , ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ !


    
— ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ , ( ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ , ΔΕΞΙΟ , ΚΕΝΤΡΩΟ , ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ , ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ , ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ , ΑΡΙΣΤΕΡΟ , ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ , ΑΝΑΡΧΙΚΟ , ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ , ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ , ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ) !


    — ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !
    — ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ , ΟΥΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ , ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΙΑΣ ( ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ)

    — ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ , ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ! ΚΑΝΕΙΣ «ΜΕΓΑΛΟΣ« ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ !

    — ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ !

    — ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΜΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΩΣ «ΥΠΕΡ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΑΚΤΟΙ« !

    — ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ «ΠΟΝΤΙΩΝ« , «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ« , «ΒΛΑΧΩΝ« , «ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΩΝ« , «ΚΡΗΤΩΝ« , «ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ« , «ΝΗΣΙΩΤΩΝ« , «ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ« , «ΦΙΛΟΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ« !
-
    — ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , ( ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ , ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ , ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ , ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ) !
— ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΙΜΑΜΗΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΙΝΔΟΥΪΣΤΗΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΣΑΪΝΤΟΛΟΓΙΑΣ !
    — ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΕΡΗΛΙΞ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ , ΟΥΤΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΕΡΗΛΙΞ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ , ΟΥΤΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΕΡΗΛΙΞ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ
    ΚΑΝΕΝΑΣ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ «ΙΠΠΟΤΕΣ« , ΟΥΤΕ ΟΙ «ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ« , ΟΥΤΕ ΟΙ «ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ« , ΟΥΤΕ ΟΙ «ΠΡΟΦΗΤΕΣ« !

    — ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΟΒΙΑΣ« !

    
— ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ «ΘΕΣΜΟΙ« !


    ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ! ΠΑΠΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ……….
    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

!!!!!!!!!
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *