ροή ειδήσεων

Αυτός είναι ο παιδόφιλος που ασέλγησε σε κοριτσάκι 6 ετών


Στη δημοσιότητα, δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και...


φωτογραφίες 43χρονου 'Ελληνα, ο οποίος συνελήφθη την 05 Μαίου 2016, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών και της πορνογραφίας ανηλίκων.
Ειδικότερα, πρόκειται για τον Λάζαρο Τσιπουρίδη του Θεοδώρου και της Ευγενίας, γεν. στις 18-02-1973 στη Θεσσαλονίκη.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 09-06-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Το χρονικό της υπόθεσης
Της σύλληψης του 43χρονου ιδιωτικού υπαλλήλου προηγήθηκε καταγγελία των γονέων μίας 6χρονης, σύμφωνα με την οποία, ο 43χρονος, την Κυριακή του Πάσχα, σε περιοχή του Κιλκίς, προέβη εις βάρος της, σε ασελγείς πράξεις. Τον είχαν καλέσει μαζί με άλλους φίλους και συγγενείς του στο οικογενειακό τραπέζι και εκείνος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός, απομάκρυνε το κοριτσάκι σε ανύποπτο χρόνο και ασέλγησε σε βάρος του!
Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς συνομιλούσε και αντάλλασσε φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου στο Facebook, με ένα 17χρονο κορίτσι, κατά το τελευταίο έτος περίπου, το οποίο διέμενε σε περιοχή της Καβάλας.
Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή και στο σπίτι του 43χρονου, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (tablet), σε έναν εκ των οποίων, διατηρούσε το παραπάνω υλικό, έναν φορητός ηλεκτρονικό υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *