ροή ειδήσεων

Ποια καταστήματα είναι αύριο Κυριακή 8/5 ανοικτά και με τι ωράριο

Σύγχυση επικρατεί για το αν αύριο Κυριακή 8 Μαΐου 2016 τα εμπορικά καταστήματα θα ανοίξουν ή όχι. Την ώρα που η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) καλεί σε απεργία τον εμπορικό κόσμο τα πολυκατάστηματα, τα μεγάλα εμπορικά κέντρα, τα σουπερμάρκετ θα ανοίξουν όπως ήταν προγραμματισμένο.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα σε τρεις μήνες οι μικρομεσαίοι έμποροι και οι επαγγελματοβιοτέχνες αποφάσισαν να κατεβάσουν τα «ρολά» των επιχειρήσεών τους. Χθες η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν ομόφωνα το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων την Κυριακή 8 Μαΐου.


Υπενθυμίζεται ότι κανονικά αύριο Κυριακή τα καταστήματα είναι ανοιχτά, καθώς πρόκειται για την πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου, η οποία ξεκίνησε την Τετάρτη 4 Μαΐου και ολοκληρώνεται την Τρίτη 8 Μαΐου. Τα μεγάλα εμπορικά θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί εως τις 8 το απόγευμα ενώ τα σούπερ μάρκετ από τις 11 το πρωί εως τις 6 το απόγευμα με απόφαση του ΣΕΛΠΕ να μην συμμετάσχει στην κινητοποίηση.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *