ροή ειδήσεων

Ρόδος: Το όνειρο μιας 87χρονης έστειλε τρία άτομα στον εισαγγελέα!


Μια 87χρονη κατονόμασε 15 μήνες μετά από ληστεία, τους δράστες, βασιζόμενη σε όνειρο που είδε

Μπορεί ένα όνειρο να αποτελέσει αφορμή για να συλληφθεί κάποιος; Κι όμως, όπως αποδεικνύει μια 87χρονη στη Ρόδο μπορεί και μάλιστα πανηγυρικά! Πρόκειται για μία πολύ περίεργη υπόθεση η οποία πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης τον Σεπτέμβριο του 2014 οπότε και σημειώθηκε η ληστεία, όμως η εμπλοκή των τριών κατηγορουμένων ήρθε ενάμιση χρόνο μετά, με αφορμή «όνειρο» που είδε η 87χρονη γιαγιά σύμφωνα με το οποίο δράστες της ληστείας ήταν τα δύο αδέλφια και ο γαμπρός τους!

Πιο αναλυτικά η ιστορία ξεκινάει περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα της 10ης Σεπτεμβρίου 2014, οπότε, τρεις άγνωστοι δράστες μπήκαν μέσα στο σπίτι του 94χρονου και της 87χρονης συζύγου του στο Γεννάδι, στην Νότια Ρόδο, και, υπό την απειλή ενός μαχαιριού, τους ακινητοποίησαν και κατάφεραν να τους αφαιρέσουν το ποσό των 18.800 ευρώ, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από μάρτυρες αλλά και από το ηλικιωμένο ζευγάρι χωρίς να αναφερθούν τα ονόματα των κατηγορουμένων.

Ωστόσο 15 μήνες αργότερα, και ενώ ο 94χρονος είχε ήδη «αποχωρήσει από το μάταιο τούτο κόσμο», ένα χρόνο πριν, η 87χρονη γιαγιά ζήτησε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για το περιστατικό, επικαλούμενη πως αυτή και ο σύζυγός της είχαν αναγνωρίσει δήθεν εξ αρχής του δράστες της ληστείας, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από όνειρο που είδε!

Η 87χρονη γυναίκα κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι δράστες είναι τρεις άνδρες ηλικίας 47, 49 και 51 ετών οι οποίοι έχουν συγγενική σχέση μαζί της.

Σε βάρος των τριών ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία και χθες προσήχθησαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθούν κατηγορούμενοι για ληστεία.

Όπως είναι λογικό, οι τρεις, αρνούνται τις κατηγορίες και ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει τίποτα εναντίον τους, πέραν του ονείρου που είχε η 87χρονη, 15 μήνες μετά τη τέλεση της ληστείας!

Τελικά με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα και οι τρεις άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθεί κάποιος όρος.

protothema

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *