ροή ειδήσεων

Απίστευτο επεισόδιο σε εστιατόριο της Ρόδου: δεν πλήρωναν λόγω... all-inclusive!


Αναγνώστης: Τι άλλο θα ακούσουμε; All-inclusive Τουρισμός στην Ρόδο
Σε Ταβέρνα στην Καμειρο Σκαλα έκατσαν Τουρίστες και έφαγαν , αφού τελείωσαν το δείπνο τους σικωθήκανε να φύγουν . Τους σταμάτησαν οι ιδιοκτήτες και τους έπιανε ότι πρέπει να πληρώσουν τον λογαριασμό.
Η αποτίμηση των τουριστών ήταν ότι έχουν all-inclusive και είναι όλα πληρωμένα , αθου ανέβηκαν οι τόνοι, γιατί ο ιδιόκτητης τους εξήγησε ότι το all-inclusive είναι μόνο μέσα στο ξενοδοχείο και οι πελάτες ισχυρίστηκαν ότι έτσι τους είπαν ότι το all-inclusive ισχύει σε όλο το νησί αναγκάστηκαν οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας να φέρουν την αστυνομία , και να τους πουν ότι το all-inclusive είναι μόνο μέσα στο ξενοδοχείο τους.
Πλήρωσαν μετά με κάρτα γιατί λεφτά δεν είχαν, γιατί τέτοιους τουρίστες έχουμε.
Πότε θα καταλάβετε ότι το all-inclusive καταστρέφει την τοπική οικονομία , η Ισπανία ξύπνησε και λιγοστεύει τα ξενοδοχεία με all-inclusive , εμείς εδώ πότε ?
Αυτή είναι η στρατηγική του υπουργείου τουρισμού ?

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/5/16 05:13

    Ξέχασα να αναφέρω η πηγή είναι απο Ράδιο Γαλαξίας 99 και 98,6 https://m.facebook.com/RadioGALAXY99Mhz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/5/16 08:08

    ε οχι να πηγαινει ο τουριστας εξω και να πληρωνει 300 για μια σαλατα..φτιαξτε πρωτα τα μαγαζια σας και μετα βλεπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/5/16 10:36

    edo den dinoun 50 lepta gia nero i 1,80 gia to tost otan pinai to paidi giati tha fane lei sto ksenodoxio to vradi tsamba kai tha dosei 300euro gia mia salata plaka mou kaneis anwnymos? pia magazia na ftiaksoun se pia pigenes esy ekei pou eine all insklusiv?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεστααα Χρυσοστομε

      Διαγραφή
    2. Πεστα χρυσοστομε γιατί στην χώρα τους να πλυρωνω 4 καφέδες 70 ευρώ και εδώ 10 ευρώ εάν είμαστε ακριβή θα έρθει καλός τουρίστας όχι ο γύφτος έρχονται στα εστιατόρια κ περνούν ένα κλαμπ 4 άτομα

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος31/5/16 10:58

    Έχετε ολοι την καραμέλα στο στόμα που είδες βρε καραγκιόζη στη Ρόδο σαλάτα τον 300euro?Αυτά διαδίδεται κάτι ανεγκέφαλοι και κάνετε δυσφήμηση οι ίδιοι στο νησί μας....Όσο για τους τουρίστες υπάρχει και κάτι που λέγεται κατάλογος και μπορείς να δείς τιμές πριν παραγγείλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/5/16 11:22

    φταει ο κραχτης του συγκεκριμενου εστιατοριου που προσεγγυζει κοσμο στη ροδο,φιλερημο,κλπ και τους λεει να πανε να φανε εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/5/16 12:26

    ΡΟΔΙΤΕς ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑς ΣΑς ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑς ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΕς ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΔΕς ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΕς ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑς ΒΡΕ ΚΑΝΕΝΑς ΝΑ ΜΗ ΤΡΩΕΕΙ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/16 23:50

      Μάλλον εσύ φιλαράκι δεν είσαι Έλληνας ε

      Διαγραφή
    2. Μάλλον βρε ζώων Ποιος σε ταΐζει Ροδίτης και μιλάς έτσι

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος31/5/16 16:32

    Η κατάργηση του all inclusive είναι δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ
    «Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ανερχόμενος αριστερός συνασπισμός που προηγείται στις δημοσκοπήσεις απεχθάνεται τις
    διακοπές all inclusive, και έχει υποσχεθεί να περιορίσει αυτού του είδους τις διακοπές, γεγονός που δημιουργεί εκνευρισμό στην τουριστική βιομηχανία που είναι το μόνο λαμπρό σημείο στην αναιμική ελληνική οικονομία. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει μια σειρά εμπρηστικών διακηρύξεων όπως η μη τήρηση των όρων του οικονομικού πακέτου διάσωσης της Ελλάδας, κάτι που θα μπορούσε να επιφέρει θανάσιμο πλήγμα στην παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Η ελληνική τουριστική βιομηχανία, πιθανόν να μην βγει αλώβητη, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος».
    Το εν λόγω κείμενο δημοσιεύτηκε στους New York Times στις 21 Ιανουαρίου του 2015 υπό τον τίτλο «αναταραχή στην τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας από προεκλογικές τοποθετήσεις».
    Είχε προηγηθεί 40 περίπου μέρες νωρίτερα στις 9 Δεκεμβρίου 2014, η παρουσίαση από τον Αλέξη Τσίπρα των προγραμματικών θέσεων του κόμματος του για τον τουρισμό. Κορωνίδα του προγράμματος της τότε αντιπολίτευσης αποτελούσε η αποδυνάμωση του all inclusive. «Δεν συμφωνούμε με την εδραίωση του μοντέλου all-inclusive, ούτε με το μνημονιακό μοντέλο του τουρισμού που προωθεί τα μεγάλα τουριστικά συγκροτήματα σε οικολογικά ευαίσθητες περιοχές. Σκοπός μας είναι να επανασυνδέσουμε την τουριστική ζήτηση με τις τοπικές οικονομίες» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
    Για να μην υπάρξουν αυταπάτες το πρόγραμμα για τον τουρισμό του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ρητά ότι: «Δεν παρέχει κανένα εχέγγυο βιωσιμότητας των τουριστικών προορισμών, αντιθέτως, συμβάλλει δραματικά στην περαιτέρω υποβάθμιση και απαξίωση τους, δημιουργώντας ένα πλαίσιο ανάπτυξης κλειστών (all inclusive) μικρο-προορισμών, από πλούσιους επιχειρηματίες για πλούσιους πελάτες».
    Είναι δύσκολο να ξεχαστούν αυτές οι δεσμεύσεις.
    Κατανοώ πλήρως - αν και διαφωνώ εξίσου πλήρως - τον κυβερνητικό βουλευτή Ηλία Καματερό που θυμήθηκε τον «περυσινό» ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας σε ραδιόφωνο της εκλογικής του περιφέρειας ότι «αν κάποιος έρθει για παράδειγμα στην Κω και θέλει να φτιάξει ένα ακόμη all inclusive ξενοδοχείο, τότε σαν αριστερός βουλευτής, θα απειλήσω ότι και την κυβέρνηση θα ρίξω αν περνάει από το χέρι μου. Δηλαδή είναι κάποια πράγματα που, εντάξει, πρέπει να υπάρχουν και όρια».
    Ο βουλευτής και σωστά, ελέγχει εάν η κυβέρνηση που υποστηρίζει τηρεί τις προεκλογικές της υποσχέσεις και εάν δεν το κάνει έχει το δικαίωμα να την καταψηφίσει.
    Παρεπιπτώντος στην ίδια προεκλογική ομιλία ο κ. Τσίπρας (9 Δεκεμβρίου 2014) είχε πει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δημαγωγεί με τον τουρισμό. Δημαγωγούν οι αποτυχημένοι εταίροι της συγκυβέρνησης.Αυτοί μιλούσαν για τη λεγόμενη «βαριά βιομηχανία» του τουρισμού, αλλά οι ίδιοι πρότειναν στην τρόικα το διπλασιασμό του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία από 6,5% στο 13%, υπονομεύοντας την ανταγωνιστικότητά του».
    Το παράξενο με τους «ευαίσθητους» κατά περίπτωση, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι και τον διπλασιασμό του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία ψήφισαν, παρά το γεγονός ότι απορρίπτονταν από το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση και το τέλος διανυκτέρευσης. Ειδικά για το τέλος διανυκτέρευσης ο αριστερός Καματερός δέχτηκε να ισχύσει το ίδιο ποσό για το καμαράκι ενός room to let μέχρι μια πολυτελής σουίτα ενός 5αστερου ξενοδοχείου all inclusive. Ψιλά πράγματα θα πει κάποιος. Εδώ ο ίδιος ψήφισε το απολύτως φιλελεύθερο μέτρο της απελευθέρωσης των τουριστικών μισθώσεων με το οποίο δημιουργήθηκε μια αγορά 30.000 και πλέον παράνομων καταλυμάτων με «μαύρο» τζίρο 1,5 δις. ευρώ, στερώντας πελάτες από νόμιμες τουριστικές επιχειρήσεις με επιπτώσεις αρνητικές στην απασχόληση στον κλάδο, ακόμα και σε αυτές της εκλογικής του περιφέρειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/6/16 03:10

    Μας έχουν φερει ολες τις σαβουρες,μηπως να τους δωσουμε και χαρτζιλίκι;που ειναι οι ποιοτηκοι τουριστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι ποιοτικοί τουρίστες παίζουν γκολφ με τον Alberto του Μονακό στην μεγάλη επένδυση που έκανε ο καπετάνιος στην Πελοπόννησο. Εμείς εδώ θα ζήσουμε με τους κράχτες.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *