ροή ειδήσεων

Αυγενάκης από την Ρόδο για Τσίπρα: Έβαλε τη χώρα σε ένα διαρκές μνημόνιο


Χθες το βράδυ, σε ομιλία του στη Ρόδο, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, υποστήριξε ότι «Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να τελειώνει με την επικίνδυνη κυβέρνηση», τονίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν καταλογίζει αυταπάτη αλλά απάτη προς όλους τους Έλληνες, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έβαλε τη χώρα σε ένα διαρκές μνημόνιο.

Ο κ. Αυγενάκης έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο προσφυγικό, εκθειάζοντας τη στάση των νησιωτών και σημείωσε : «Δείχνουμε αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες, αλλά προσέχουμε και τους Έλληνες πολίτες» και ανακοίνωσε ότι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για το προσφυγικό θα παρουσιαστεί στη Μυτιλήνη από τον πρόεδρο του κόμματος.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και η τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή, η οποία μίλησε για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά και στη μεγάλη επιβάρυνση του τουριστικού προϊόντος, που το μετατρέπει σε μη ανταγωνιστικό σε σχέση με τις λοιπές χώρες της Μεσογείου. Επίσης, ο τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής, Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκανε αναφορά στη φορολογία που έχει επιβληθεί από την κυβέρνηση, και ο τομεάρχης Ναυτιλίας, Σίμος Κεδίκογλου, προανήγγειλε ημερίδα στη Ρόδο, το καλοκαίρι, με θέμα τον θαλάσσιο τουρισμό.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *