ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ Αιγαίου για την κατάργηση του ειδικού φόρου για τα αλκοολούχα ποτά


«Σ’ αυτό τον τόπο ξηλώνονται τα πάντα. Ξηλώνονται τα δάπεδα».
Αυτό δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου, με αφορμή την επικείμενη κατάργηση της έκπτωσης 50% του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα αλκοολούχα ποτά που ισχύει στα Δωδεκάνησα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.
«Με την πολιτική που ακολουθούν, είπε, εξοντώνουν τα νησιά. Τα αφανίζουν», προσθέτοντας ότι είναι πρωτοφανής η επίθεση και το μένος εναντίον της νησιωτικής Ελλάδας.
«Ένα μέτρο, τόνισε, δεν σε σκοτώνει. Πενήντα μέτρα, όμως, σε αφανίζουν», επισημαίνοντας ότι είχε προηγηθεί η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, η επιβολή ΕΝΦΙΑ στις ξενοδοχειακές μονάδες, ενώ επίκεινται ο περιορισμός των πτήσεων στα άγονα νησιά και το τέλος διανυκτέρευσης στον τουρισμό.
Ο κ. Χατζημάρκος αναρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιο μέτρο ως αντιστάθμισμα όλων αυτών που επιβάλλονται και κατέληξε:
«Νομίζουν ότι το Αιγαίο είναι νησί με μια ταβέρνα όπου στις 10 Αυγούστου θα βρουν φρέσκο ψάρι».
Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια Νοτίου, αναφέρονται -μεταξύ άλλων- τα εξής:
«Τα συνεχή κτυπήματα είναι συστηματικά, μεθοδικά και στοχευμένα και οδηγούν με απόλυτη βεβαιότητα στην πλήρη αποσάθρωση της παραγωγικής βάσης του Νοτίου Αιγαίου, μιας περιοχής κρίσιμης όχι μόνο από οικονομικής, αλλά κυρίως εθνικής σημασίας για τη χώρα.
Το σαδιστικό μαρτύριο της σταγόνας κατά της κοινωνίας των νησιών, για όσους δεν το καταλαβαίνουν, είναι εκτός των άλλων και εθνικά επικίνδυνο!
Η καταστροφική εμμονή κατά των νησιών μας, πρέπει να σταματήσει, ΤΩΡΑ».


Πηγή: http://www.ert.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/5/16 21:58

    Σιγά μόνο να μην καεί από την πολύ λάμψη...
    Όταν καταργήθηκαν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ άχνα δεν έβγαλε!
    Το μόνο που τον απασχολεί είναι η επένδυση στα ΑΦΑΝΤΟΥ....και οι Αρχαιολόγοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/5/16 17:36

    ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΡΟΖΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΣΚΥΛΙΑ ΟΛΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΕΡΙ .ΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ .ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΡΟΔΙΝΙΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΝΕΟΡΟΔΙΟΙ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΤΑΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΓΟΡΙΔΕΙΣ .ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ .ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΡΕ ΖΩΑ ; ΤΗΝ ΒΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ .ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ,ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ .ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ .ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΟΥΖΟ η ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ . ΑΠΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΓΥΦΤΟΝΗΣΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΣΑΣ .ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ;ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΜΑΤΟΣ ,ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ ,ΜΟΝΟ ΒΟΛΕΜΑ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ .ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ .ΩΣ Υ/Γ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ .ΑΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ,ΜΑΣ ΘΟΛΟΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΕ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 70 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ,ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΕΝΗΤΟΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ,ΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ,ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ .ΧΟΥΝΤΑ ΟΜΩΣ .ΟΧΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ .ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/5/16 12:49

    Ναι έχασε τον ύπνο του από την στεναχώρια του. Βγήκαν φυσικά και τα παπαγαλάκια του να γράψουν ότι ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ όπως τον δήμαρχο που αυτοπροβολήθηκε με καμάρι ότι καθάρισε το Μανδάκι από τα σκουπίδια!!!!!! λες και δεν ήταν καθήκον του!!!!! Αυτούς ψηφίσατε, αυτοί σας αξίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *