ροή ειδήσεων

Με ποιό τίμημα κυρία Τσατάνη παρεμποδίζετε την λειτουργία της δημοκρατίας;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
Στην σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας στην βουλή, έγινε κάτι πρωτοφανές. Ενώ η πρόεδρος της επιτροπής είχε ζητήσει επισήμως την επίμαχη δικογραφία Βγενόπουλου από τον Άρειο Πάγο, αντ’ αυτού παρέλαβε μία επιστολή από την ελεγχόμενη εισαγγελέα, κυρία Τσατάνη, με την οποία δήλωνε την άρνηση της (!) να αποστείλει την δικογραφία (!!) Πέραν του αδιανόητου, δηλαδη η ιεραρχία της δικαιοσύνης να μεταφέρει αίτημα της βουλής σε μια εισαγγελέα άμεσα εμπλεκόμενη, εδώ προκύπτει πως η εν λόγω κυρία έχει την δικογραφία ακόμα στα χέρια της και μάλιστα δεν την δίνει σε κανέναν! Με απατηλές μάλιστα δικαιολογίες που προσπάθησαν σπασμωδικά ή βίαια να δικαιολογήσουν οι Βενιζέλος – Βορίδης.

Ήλθε η στιγμη να πέσουν οι μάσκες. Σύμφωνα με τον κανονισμό της βουλης αρθρο 43Α παράγραφος 2, Η επιτροπη μπορει οχι μονον να απαιτεί δικογραφίες αλλά ακόμα και να καλεί σε ακρόαση άπαντες από την ιεραρχία της δικαιοσύνης, του ΣτΕ. Η επιτροπη θεσμών και διαφάνειας λοιπόν, λειτουργεί ως οιωνεί προανακριτική παράγοντας οιωνεί προανακριτικό έργο, έχοντας το δικαίωμα κλήσης & εξέτασης προσώπων και φυσικά παροχής εγγράφων . ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ δύναται να καλέσει για παροχή εξηγήσεων η επιτροπη, βάσει του κανονισμού λειτουργίας της.

Από το 1996 μαλιστα που δημιουργήθηκε η επιτροπη θεσμών και διαφάνειας της βουλης, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν υπήρξε άρνηση παροχής δικογραφιών ή άλλων εγγράφων.

Και έρχεται σημερα η κυρία Τσατάνη να τελέσει οιωνεί πραξικοπημα κατά της λειτουργίας του πολιτεύματος. Μένει να μάθουμε το τίμημα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *