ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ενεργοποιείται το Ειδικό Πρόγραμμα για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου


Ως πολύ θετική είδηση, σε μια εξαιρετικά αρνητική συγκυρία για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, χαιρέτισε την επανέναρξη του Ειδικού Προγράμματος για τα Νησιά του Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.

Την επανέναρξη του Ειδικού Προγράμματος ανακοίνωσε ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού -αρμόδιος για θέματα ΕΣΠΑ- Αλέξης Χαρίτσης , στη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Περιφερειάρχη στο υπουργείο, παρόντος και του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Νεκτάριου Σαντορινιού.

«Πρόκειται για μια πολύ θετική είδηση, αποτέλεσμα του αγώνα που δώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα και έγινε εφικτή χάρη στην καλή συνεργασία και στην κοινή προσπάθεια» ανέφερε ο κ. Χατζημάρκος.

Σημειώνεται ότι το Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Ανταγωνιστικότητας των Περιοχών Στόχου 2, ύψους 250 εκατ. ευρώ, από εθνικούς πόρους, είχε θεσπιστεί για πρώτη φορά το 2008 και έληξε ουσιαστικά αναξιοποίητο, αφού μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό των διαθέσιμων επιπλέον πόρων διατέθηκαν σε έργα στα νησιά, με ευθύνη των τότε αυτοδιοικητικών αρχών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *