ροή ειδήσεων

Θερινές προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα από αεροπορικές εταιρείες


Χειριστές, οδηγούς, υπαλλήλους πίστας και εργάτες αναζητούν οι εταιρείες Swissport και Skyserv για την κάλυψη...



των αυξημένων αναγκών τους σε όλη την Ελλάδα κατά τη θερινή περίοδο.
Οι δύο εταιρείες εξήγγειλαν την πρόσληψη συνολικά 740 εποχικών υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων, τους οποίους θα απορροφούν σταδιακά από τις 15 Μαΐου μέχρι και τις 15 Ιουνίου.
Τα προσόντα ανά ειδικότητα έχουν ως εξής:
• Υπάλληλοι εξυπηρέτησης επιβατών (230 θέσεις): Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου, ενώ θα προτιμηθούν πτυχιούχοι σχολής Αεροπορικών Σπουδών. Επίσης θα πρέπει να διαθέτουν άριστη γνώση ελληνικής και αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο First Certificate, γνώσεις Η/Υ και ηλικία έως 40 ετών. Επιθυμητή θεωρείται η γνώση πρόσθετης ξένης γλώσσας και η εμπειρία σε εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης σε αεροπορική εταιρεία ή σε αντιπρόσωπο.

• Εργάτες φορτοεκφορτωτές (255 θέσεις): Ζητείται προϋπηρεσία σε εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης, άδεια οδήγησης Β' Κατηγορίας, γνώση αγγλικής γλώσσας (επιθυμητή) και ηλικία έως 40 ετών.

• Υπάλληλοι πίστας (112 θέσεις): Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου, ενώ θα προτιμηθούν πτυχιούχοι σχολής Αεροπορικών Σπουδών. Επίσης θα πρέπει να διαθέτουν άριστη γνώση ελληνικής και αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο First Certificate, άδεια οδήγησης Β' Κατηγορίας, γνώσεις Η/Υ και ηλικία έως 40 ετών. Επιθυμητή θεωρείται η γνώση πρόσθετης ξένης γλώσσας και η εμπειρία σε εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης, σε αεροπορική εταιρεία ή σε αντιπρόσωπο

• Χειριστές ανυψωτικών μηχανημάτων (94 θέσεις): Απαραίτητο προσόν για τους συμμετέχοντες στη διαδικασία επιλογής θεωρείται η άδεια χειριστή ανυψωτικών μηχανημάτων και η ηλικία (έως 50 ετών). Επιθυμητή θεωρείται η γνώση της αγγλικής γλώσσας και η προϋπηρεσία σε εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης.

• Οδηγοί λεωφορείου (50 θέσεις): Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν άδεια Οδήγησης Δ' Κατηγορίας και ηλικία έως 50 ετών. Επιθυμητή θεωρείται η γνώση της αγγλικής γλώσσας και η προϋπηρεσία σε εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης.

Αναλυτικές πληροφορίες και προϋποθέσεις για την υποβολή των βιογραφικών σημειωμάτων είναι διαθέσιμες στο http://ergasia.oloimaziboroume.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *