ροή ειδήσεων

Ναρκωτικό σε σκόνη Σκοτώνει νεαρούς Ανθρώπους αλλά ακόμα Πωλείται Κανονικά


Οι γερουσιαστές στην Αμερική θέλουν να το απαγορεύσουν: Σε ένα γράμμα που στάλθηκε στη Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), οι γερουσιαστές της Δημοκρατικής παράταξης έκαναν εκστρατεία για την ομοσπονδιακή απαγόρευση της πώλησης σκόνης καθαρής καφεΐνης, σύμφωνα με το Hill.


Οι γερουσιαστές αναφέρεται ότι είπαν πως ο χειρισμός του FDA σχετικά με αυτό το επικίνδυνο προϊόν ήταν μια πικρή απογοήτευση. Οι ανησυχίες των νομοθετών προέρχονται από δύο θανάτους λόγω υπερβολικής δόσης σκόνης καθαρής καφεΐνης το 2014.


Ο πρώτος ήταν ο Logan Stiner, ένας τελειόφοιτος λυκείου ο οποίος πέθανε μετά από χρήση σκόνης καφεΐνης για να ενισχύσει την ενέργεια του – αλλά δεν υπολόγισε σωστά τη δόση, σύμφωνα με τους New York Times.


Ο δεύτερος ήταν ο James Wade Sweatt, ένας 24χρονος απόφοιτος κολεγίου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πέθανε αφού κατανάλωσε ένα ρόφημα το οποίο περιείχε σκόνη καφεΐνης.



Τι έχει κάνει μέχρι στιγμής το FDΑ: Σε μια δήλωση μετά τους θανάτους των Stiner και Sweatt, το FDA πρότεινε στον κόσμο να αποφεύγει την σκόνη καφεΐνης.



Και το 2015, το γραφείο έστειλε “προειδοποιητικές επιστολές” σε 5 διανομείς της σκόνης, “γιατί αυτά τα προϊόντα είναι επικίνδυνα και παρουσιάζουν σημαντικό κίνδυνο ασθένειας και τραυματισμού των καταναλωτών”, σύμφωνα με την δήλωση.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *