ροή ειδήσεων

Ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας για τον πυροβολισμό στο γήπεδο Κοσκινού


Απίστευτο επεισόδια βίας κατά τη διάρκεια παιδικού τουρνουά ποδοσφαίρου


Ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, άσκησε χθες ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας, σε βάρος δύο ημεδαπών, αδελφών, ηλικίας 42 και 47 ετών αντίστοιχα, που συνελήφθησαν ως εμπλεκόμενοι στο απίθανο επεισόδιο βίας, με τη χρήση όπλου, στο γήπεδο Κοσκινού κατά τη διάρκεια παιδικού τουρνουά ποδοσφαίρου.


Πιο συγκεκριμένα από αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου την 5η Μαϊου 2016 ενημερώθηκε η άμεση δράση, για επεισόδιο με πυροβολισμούς στο δημοτικό γήπεδο Κοσκινού.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, της ΔΙΑΣ και του ΑΤ Ρόδου έσπευσαν στο γήπεδο, όπου τους ανέμεναν ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Κοσκινού κ. Νικόλαος Μανώλαγκας, 46 ετών και ο κ. Ιωάννης Καμιτσής του Ιωάννη, 49 ετών, οι οποίοι και κατήγγειλαν ότι κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του τουρνουά ποδοσφαίρου και αφού προηγήθηκε διένεξη μεταξύ του 42χρονου μαζί τους αλλά και με τον Μιχαήλ Μανωλάγκα του Νικολάου 24 ετών, για προσωπικές διαφορές τους, ήρθαν σε συμπλοκή μεταξύ τους.

Υποστήριξαν ότι ο 42χρονος κάλεσε τηλεφωνικά τον 47χρονο αδελφό του ο οποίος μετέβη στο γήπεδο και στον χώρο του κυλικείου ευρισκόμενος σε κοντινή απόσταση από αυτούς, πυροβόλησε μια φορά με κατεύθυνση το έδαφος, στο ύψος των ποδιών τους, με πιστόλι.

Η βολίδα, όπως ισχυρίστηκαν, πέρασε κοντά από τον 24χρονο, χτύπησε στο έδαφος και εξοστρακίστηκε σε τσιμεντένιο τοίχο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και συνέλεξαν από το σημείο έναν κάλυκα διαμετρήματος 7,65 mm και το εξοστρακισμένο υπόλειμμα βολίδας.

Ο 42χρονος οδήγησε τους αστυνομικούς σε εγκαταλελειμμένη οικία που βρισκόταν σε απόσταση 50 μέτρων περίπου από το γήπεδο και τους παρέδωσε ένα πυροβόλο όπλο τύπου «ZORAKI», το οποίο έφερε ένα φυσίγγιο στην θαλάμη και 4 φυσίγγια εντός του γεμιστήρα.
Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου την προσεχή Δευτέρα.
Ως συνήγοροι υπεράσπισης τους παρίστανται οι δικηγόροι κ.κ. Μ. Κουτσούκος και Στ. Κιουρτζής.
newsbeast
δημοκρατική

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *